Kişisel BakımOrdan Burdan

Ciltte Doğal Işıltı Yaratan Bloomea (Zümrüt Işıltısı) Nedir?

Cilde doğal ışıltı kazandırmak için geliştirilen yöntemlerden en doğalı Bloomea (Zümrüt Işıltısı) nedir? Nasıl uygulanır?

Bloomea veya diğer adıyla Zümrüt Işıltısı da son dönemlerin en etkili cilt bakım tekniklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Birçok kişinin daha güzel, parlak ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmak için başvurduğu bu cilt bakım yöntemi, doğal olarak günden günde daha popüler hale geliyor.

Zaman, hava koşulları, stres, beslenme alışkanlıkları, genetik gibi çok sayıda faktör cilt sağlığı üzerinde rol oynuyor. Fakat elbette her geçen gün bu etkenlerden kaynaklanan olumsuz durumları en aza indirebilmek ve cilde doğal ışıltı kazandırmak için geliştirilen yöntemlere yenileri ekleniyor.

Ciltte Doğal Işıltı Yaratan Bloomea (Zümrüt Işıltısı) Nedir?

Cildi pürüzsüzleştirmeyi ve cilt tonunu eşitlemeyi mümkün kılar. Birçok cilt sorununu azaltmayı da sağlayan Bloomea’nın cilde doğal ışıltı kazandıran son derece modern bir teknoloji olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Üstelik yüz, eller, boyun ve dekolte bölgesinde uygulanabilen Bloomera’nın deri çatlaklarının tedavisinde de etkili olduğunu söyleyebiliriz.

Ergül Keskin Conture Make up Studio’da sunulan cilt bakım uygulamaları arasında yer alan Bloomea, Fransız plastik cerrahlar tarafından geliştirilen bir cilt yenileme cihazıdır. Kapsamlı araştırmalar ve geliştirmeler sonucunda ortaya çıkan bu cihaz, tek kullanımlık zümrüt başlıklar aracılığıyla cildi tedavi ettiği için Zümrüt Işıltısı olarak da anılmaktadır.

Bloomea Zümrüt Işıltısı bakım işlemi sürecinde herhangi bir acı hissedilip hissedilmediği, en çok merak edilen konulardandır. Bloomea cihazı ile uygulanan zümrüt bakımı, profesyoneller ellerde gayet acısız, yalnızca bir miktar sürtünme ve titreşimin hissedildiği bir işlemdir.

Buna karşın işinin ehli olmayan, merdiven altı yerlerde uygulandığında bilinçsiz kullanımdan dolayı beklentileri karşılamayan sonuçların söz konusu olabileceği uyarısında bulunmamızda fayda var. Dolayısıyla tüm güzellik uygulamalarında olduğu gibi zümrüt bakımı için de alanında uzman ve güvenilir kuruluşlara başvurmanız yararınıza olacaktır.

Zümrüt Işıltısı Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Başta da belirttiğimiz gibi pek çok faktörden dolayı cilt yapısı zarar görebilir ve oluşan deformasyonlar zamanla gözle görülebilecek düzeye gelebilir. Zümrüt Işıltısı uygulaması ise cilt yüzeyini düzeltmeye yardımcı olur ve rahatsızlık yaratan cilt görünümünün iyileşerek doğal bir ışıltı kazanmasını sağlar.

Ayrıca cilt tonunu eşitleyerek renk eşitsizliklerinin ortadan kalkmasına zemin hazırlarken ince kırışıklıkları en aza indirmeyi de mümkün kılar. Buna benzer şekilde gözenekleri sıkılaştırıp cildin gerginleşmesine ön ayak olur ve daha genç bir görünüm elde etme fırsatı sunar.

Tüm bunların yanı sıra çeşitli cilt sorunları, hamilelik, cerrahi operasyon ve güneşten kaynaklanan lekeler ile çatlakların da onarılmasında etkili olur. Bu bilgiler ışığında Bloomea’nın daha aydınlık, sağlıklı, yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanız için etkili bir çözüm olduğunu iddia etmek hiç de yanlış olmayacaktır.

Zümrüt Bakımı Ne Kadar Sürer?

Diğer tüm güzellik uygulamaları gibi Bloomea cihazı ile uygulanan zümrüt bakımının işlem süresi de herkes için farklı olabiliyor. Çünkü tahmin edebileceğiniz gibi işlemin etkili olabilmesi için gereken süre cilt yapısına ve cilt sorunlarına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Ancak yine de size fikir vermesi açısından Zümrüt Işıltısı olarak da bilinen Bloomea ile yapılan işlemin ortalama 1 saat sürdüğünü söyleyebiliriz. Ek olarak, zümrüt bakımının etkili olabilmesi için kaç seans uygulama gerektiği de yine kişiden kişiye değişmekle birlikte genellikle 4 ya da 5 seans uygulamanın yeterli olduğu gözlemlenmiştir.

Kaynak: ergulkeskin.com

Cilt Güzelliğinin Sırrı “Neem Ağacı” Nedir? Faydaları Nelerdir?

Tanrıların Mimarisi; Meenakshi Amman Tapınağı

Bacakları İncelten 6 Muhteşem Hareket!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu