Dizi / Film

Baraj 2. Bölüm 1. Fragmanı

FOX TV’nin yeni dizisi Baraj, seyircilerin büyük beğenisini topladı... Yayınlanan ilk bölümün ardından merakla beklenen Baraj 2. bölüm fragmanı yayında.

Baraj 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerini Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın paylaştığı Baraj dizisi 17 Mart Salı akşamı Fox Tv ekranlarında 1. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizisinin yapımcılığını Fatih Aksyon ve Yağmur Ünal üstlenirken yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat oturuyor.

Baraj 1. Bölümde Neler Oldu?

Nazım; geçmişinde yaşadığı bir olaydan dolayı yüzünün yarısı ciddi derece yaralanmış içine kapanık biridir. İnsanlarla iletişim kurmaktan kaçınır. Bir internet sitesinden yüzünü hiç görmediği Nehir ile yazışmaktadır. Onunla yazışmak yalnızlığını unutturmuştur. Bir gün Nehir kendi fotoğrafını Nazım’a gönderir. Nehir, genç ve çok güzel bir kadındır. Nazım, yüzündeki yaradan dolayı kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Ama Nehir ısrarcıdır. Nazım onunla yazışmayı ve hissettirdiklerini kaybetmek istemez. Anlık bir kararla İstanbul’un şaşalı hayatından baraj inşaatına sürgün gönderilmiş yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir.

Baraj 2. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bipolar Bozukluk Nedir? Bipolar Bozukluk Belirtileri Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu