Dizi / Film

“Arthdal ​​Chronicles” Yeni Sezonla Geri Döneceği Doğrulandı!

Geçtiğimiz yıl, ilk sezonu, 3 part halinde, toplam 18 bölüm (her part, 6 bölüm) olarak yayımlanan dizinin bitişi izleyicilerini fazlasıyla üzmüştü. Sonunda sevindirici haber geldi!

“Arthdal Chronicles” dizisi yayımlanmaya başladığı günden itibaren çok konuşulmuş ve olumlu eleştiri aldığı kadar olumsuz eleştiri de almıştı. İlk sezonu belirsiz bir şekilde bittiği için izleyici ikinci bir sezon beklemekteydi.

Arthdal Chronicles“, Arthdal adlı kurgusal bir diyarda, kendi efsanelerini ortaya çıkaran kahramanlar hakkında destansı bir fantastik dizidir. Geçtiğimiz yıl, dizinin ilk sezonu, 3 part halinde, toplam 18 bölüm (her part, 6 bölüm) olarak yayımlandı. Yapımı için 50 Milyar Wonun (yaklaşık 42.4 Milyon Dolar) üzerinde harcandığı açıklanmıştı.

Ancak dizinin ilk sezonunun yönetmenliğini yapan Kim Won-Suk, dizinin 2. Sezonunu yönetmeyecek. Kim Won-Suk daha önce, dizinin yapım şirketi Studio Dragon’un bünyesinde çalışıyordu. Ancak, Kim Won-Suk Studio Dragon’dan ayrılarak, KakaoM ile birlikte çalışmaya başlamıştır. Kim Won-Suk, “Arthdal Chronicles” dışında “My Mister”,  “Signal”, “Misaeng”, “Monstar” ve “Sungkyunkwan Scandal” dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır.

Kim Won-Suk’un yerine dizinin 2. sezonunun yönetmen koltuğunda, Kim Kyu-Tae ve Hong Jong-Chan oturacak. Kim Kyu-Tae, “It’s Okay, That’s Love”, “Iris”, “That Winter, The Wind Blows” ve “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” dizilerinin; Hong Jong-Chan, ” My Secret Hotel”, “Live Up To Your Name, Dr. Heo”, “Life” ve “Her Private Life” dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır.

“Arthdal ​​Chronicles” Yeni Sezonla Geri Döneceği Doğrulandı!

Yapılan açıklamaya göre, dizinin ilk sezonunda öldürülmeyen karakterler dizinin 2. sezonunda da yer almaya devam edecek. Dizinin yapımcıları, ana oyuncuların müsait olduğu bir program hazırlamaya çalışıyor. Bu yüzden, Song Joong-Ki, Jang Dong-Gun, Kim Ji-Won ve Kim Ok-Vin gibi oyuncuların dizide yer alması bekleniliyor.

Raporlara yanıt olarak tvN, “’Arthdal ​​Chronicles” un ikinci sezonu, yılın ikinci yarısında çekime başlamak amacıyla hazırlanıyor ”dedi.

13 Şubat KST’de Ilgan Sports, TVN’nin “Arthdal ​​Chronicles” filminin yeni bir sezon için prodüksiyon geliştirdiğini bildirdi. Rapora göre “Arthdal ​​Chronicles” ikinci sezonunda en geç Eylül veya Ekim aylarında üretime başlayacak. Song Joong Ki , Jang Dong Silahı , Kim Ji Won ve Kim Ok Bin rollerini ve ilk sezonda öldürülmeyen tüm oyuncuları yeniden canlandırması bekleniyor. Yapımcıların ana aktörleri barındıracak bir program hazırlamaya çalıştıkları bildiriliyor.

Arthdal ​​Chronicles”, Arth’ın efsanevi ülkesinde kendi efsanelerini yapan kahramanlar hakkında destansı bir fantastik dramadır. İlk sezon geçen yıl toplam 18 bölüm olmak üzere üç bölüm halinde yayınlandı (bölüm başına altı bölüm). Üretim için 50 milyar wonun (yaklaşık 42.4 milyon $) üzerine çıktığı bildirildi.

Gösteri her zaman birden fazla mevsim için planlandığından, ilk sezonun belirsiz bir sonu vardı. Ancak, ilk sezonda izleyici puanlarının yetersizliği ve karışık seyirci tepkileri geleceğini şüphe etti. Gösteri “Game of Thrones” ile olumsuz karşılaştırmalar yaptı ve Brunei’deki denizaşırı film çekimlerinin yapım personeli için haksız çalışma koşulları yarattığına dair haberler vardı. Bununla birlikte, Bölüm 3’ün seyirciler arasında daha olumlu geri bildirimlere sahip olduğuna dair bazı göstergeler de vardı.

Kaynak: soompi.com

“Arthdal Chronicles” Güçlü Ve Güçsüz Arasında ki Savaş

Arthdal Chronicles Merakla Beklenen 3. Sezon Fragmanı (7 Eylül 2019)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu