Dizi / Film

Tutunamayanlar 2. Bölüm 1. Fragmanı

TRT 1'in eğlenceli dizisi “Tutunamayanlar” yayına başladı. İlk bölümünde seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, sosyal medyada da gündem oldu.

Mahallenin tutunamayanı Tarık’ın iş görüşmeleri ve mahallenin tutunamayan şairi Lütfü’nün bağnaz bir ilham perisiyle karşılaşması, izleyiciyi kahkaha tufanına boğdu. Tarık ile İrem arasında başlayacak olan aşk ise izleyenlere duygusal dakikalar yaşattı.

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık, gittiği iş görüşmesinde İrem’le karşılaştı. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın teklifi üzerine mahalledeki kitap kafede çalışmaya başladı. İrem’e aşık olmaya başlayan Tarık, ilham perisi İlhan’dan yardım almaya çalışıyor. İrem’in önceden zengin olduğu bilgisi de mahalleliler arasında yayılmaya başlıyor.

Tutunamayanlar 2. Bölüm 1. Fragmanı

Tutunamayanlar;

Genel Hikaye:

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.

İrem’i etkilemenin yolunu iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün tutucu ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Tutunamayanlar her salı saat 20.00’de TRT 1’de! 

“Tutunamayanlar” 7 Ocak’ta Başlıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu