Yaşam

Engin Akyürek 4. Oldu! Geçtiğimiz Hafta Sosyal Medyada…

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular belli oldu! Listede ilk haftadan Sefirin Kızı dizisiyle Engin Akyürek'de yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular belli oldu. MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup’un yaptığı araştırmada erkeke oyuncuların medya yansımaları belirlendi.

Listenin ilk sırasında ki isim Kanal D’nin romantik komedi dizisi Afili Aşkın başarılı oyuncusu Çağlar Ertuğrul oldu. Çağlar Ertuğrul, 355.483 paylaşımda konuşularak geçtiğimiz haftanın 1.si oldu.

Çağlar Ertuğrul’un arkasından Zalim İstanbul dizisinin oyuncusu Berker Güven 2. aynı diziden Ozan Dolunay ise 3. sırada yer alıyor.

Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Erkek Oyuncular

Engin Akyürek 4. Oldu! Geçtiğimiz Hafta Sosyal Medyada…

Star TV’nin iddialı projesi, Sefirin Kızı dizisindeki Sancar Efe rolüyle, ekranlara dönen Engin Akyürek, listeye 4. sıradan giriş yaptı. Engin Akyürek, 70 bini aşan paylaşımda konuşuldu.

Listede yeni bir oyuncu: Cihangir Ceyhan

Cihangir Ceyhan listeye hızlı bir giriş yaptı. Çukur dizisinde ki performansıyla 9. sıraya giriş yapmış ve 17.349 paylaşımda konuşulmuştur.