Ordan Burdan

Dilek Köse Kimdir?

FOX TV'nin rekorlar kıran dizisi Mucize Doktor'da Ferman'ın sırrı ortaya çıktı! Mucize Doktor Ferma'ın sırrı olan kız kardeşi Fatoş'u canlandıran Dilek Köse Kimdir?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor’da Ferman sonunda sakladığı büyük sırrı Ali Vefa’ya anlattı. Ferman’ın serebral palsi hastası olan bir kız kardeşinin olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk defa Ferman’a dokunarak sarılmıştı. Serabral Palsi hastası olan kardeşinin de kim olduğu merak konusu olmuştu.

FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize Doktor isimli dizinin oyuncu kadrosunda Ferman’ın, Serebral Palsi (Beyin Felci) hastası olan kız kardeşi Fatoş rolünü Dilek Köse canlandırmaktadır.

5 Aralık 2019 Perşembe günü yayınlanan FOX TV’nin popüler dizisinde Ferman’ın sırrı olarak kadroya Ferman’ın kardeşi Fatoş karakteri ile yeni bir oyuncu dahil oldu. Daha önce ekranlarda yer almayan bir oyuncunun seçilmesi dizinin inandırıcılığını daha da artmıştır. Ferman’ın kardeşi Fatoş olarak kadroya katılan ve daha önce kamera önünde hiç yer almayan oyuncu Dilek Köse Kimdir?

Daha önce televizyon ekranlarında boy göstermeyen oyuncu ilk kez bir dizide yer alıyor. “İlk set, ilk heyecan.. ..ve çalışmaktan gurur duyduğum ekip.” notuyla paylaşım yapan Dilek Köse’ye beğeni yağdı.

https://www.instagram.com/p/B5tFoOnl9jH/

Dilek Köse Kimdir?

1995 yılında dünyaya gelen oyuncu Dilek Köse baba tarafından aslen Yozgat’lıdır. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun olan güzel isim günümüzde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Şan, vokal ve yüzme eğitimleri almış, piyano çalmaktan ve şarkı söylemekten büyük keyif almaktadır. Dizi oyunculuğunun yanı sıra tiyatro ile de aktif olarak ilgilenmekte ve tiyatro oyunlarında sahne almaktadır.

İleri derecede İngilizce bilmekte, Almanca ve İtalyanca dillerini ise başlangıç seviyesinde bilmektedir. Ayrıca iyi bir Karadeniz şivesi’ne sahiptir. Blacklist oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Dilek Köse en son Kızgın Damdaki Kedi ve Yaban Ördeği isimli tiyatro oyunlarında sahne almıştır.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize Doktor isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Dizide Doktor (Onur Tuna) Ferman’ın otizm’li ve engelli olan kız kardeşi Fatoş karakterini canlandırmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu