Dizi / Film

Artık Evin Hanımı Reyhan! Yemin 146. Bölüm Fragman

Yemin yeni bölümde Emir ve Reyhan'ı neler bekliyor? Yemin 146. Bölüm Fragman Yayında...

Emir sonunda Reyhan’ı süt anneden istemiş ve söz yüzüklerini takmıştır! Yemin 146. Bölüm Fragman Yayında…

Artık Evin Hanımı Reyhan! Yemin 146. Bölüm Fragman

Yemin hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yemin 145. Bölümde Neler Oldu?

Emir sonunda Allah’ın emri Peygamberin kabli ile Reyhan’ı süt anneden istemiş ve söz yüzüklerini takmıştır. Emir konakta artık Cavidan’ı görmek bile istemez ama annesi olduğu için onu konaktan da atamaz. Emir aldığı bir karar ile Cavidan’ı evde tutacaktır ama elinde ki evin hanımlığı yetkisini Reyhan’a verecektir; artık Tarun konağında Reyhan Tarhun’un sözü geçecektir. Cavidan’ın sözleşme planı tutmamıştır ama düşman evin içindedir. Bu sefer olmadıysa bile başka sefer Cavidan Emir’in eline ki şirket yetkilerini üzerine alacaktır.

Emir sözlenmelerinin ardından Reyhan’ı dışarı çıkarır ve hazırladığı çok özel havi fişek gösterisi ile Reyhan’ı bir kez daha büyüler. Cavidan hazırladığı evlilik sözleşmesinin içine gizlediği bir madde ile tüm Tarhun ailesinin mirasını üzerine almak ister Reyhan bir dakika bile düşünmeden sözleşmeye imza atar ama ama  Emir sözleşmeyi alır yırtar.

Cavidan’ı hala evde tutan Emir aslında yaptığının cezasını çekmektedir. Emir annesinin Cemre ile iş birliği yaptığınını bilmektedir ancak Cemre’yi aynı suçla hapse attıran Emir annemdir diyerek Cavidan’ı affetmiştir ama besle kargayı oysun gözünü misali kötü kalpli Cavidan boş durmamış ve Emir ve Reyhan’ı ayırmak için yeni planlar yapmaya devam etmektedir.

Sosyal Medyanın En Çok Konuşulan Kadın Oyuncuları

Uzun İnce Bir Yoldayım Şiiri – Aşık Veysel Şatıroğlu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu