Ordan Burdan

Yiğit Uçan Kimdir?

Kuruluş Osman kadrosunda yer alan Yiğit Uçan kimdir? Kuruluş Osman dizisinde güçlü ve korkusuz bir alp olan Boran karakterine hayat veren Yiğit Uçan Kimdir?

İlk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Filinta dizisinde tanınan Yiğit Uçan, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Söz ve son olarak gene TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde Şamil karakterine hayat vermiştir.

Şimdi ise 20 Kasım Çarşamba günü Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yer alacaktır. Yiğit Uçan, Kuruluş Osman dizisinde güçlü, kuvvetli ve yiğit bir alp olan Boran karakterine canlandıracaktır.

Yiğit Uçan Kimdir?

Yiğit Uçan, 11 Aralık 1987, İstanbul doğumludur. Aslen Bosna Herseklidir. Avcılar 50. Yıl Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinden mezun olmuştur. 2012 yılında Betül Hanım ile evlenen Yiğit Uçan’ın bu evliliğinden Ali Doruk isminde bir oğlu vardır.

Şimdiye dek beş dizide rol alan Yiğit Uçan, 2018 yılında TRT ekranlarına gelen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde Şamil karakterini canlandırmış, şimdi ise yine Mehmet Bozdağ yapımı olan Atv ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman dizisinde yiğit bir alp olan Boran karakterine hayat verecektir.

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Emre Basalak Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu