Ordan Burdan

Özge Törer Kimdir?

Osman Gazi'nin eşi ve ikinci Osmanlı Padişahı Orhan Gazinin annesi olan Bala Hatun kimdir? Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini kim oynayacak?

Kuruluş Osman dizisinde en çok merak edilen konulardan bir tanesi Osman Gazi’nin eşi Bala Hatun’u kimin oynayacağıydı. Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat verecek olan Özge Törer Kimdir?

2014 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 5 sezondur soluksuz izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz mayıs sonu final yaptı. Engin Altan Düzyatan‘ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi karakterinin ölmesi üzerine dizinin devam serisi olacak Kuruluş Osman ise yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.

20 Kasım Çarşamba akşamı Atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak Kuruluş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş sürmektedir. Fragmanıyla büyük merak uyandıran ve çok yakında  Atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kuruş Osman dizisinde Osman Gazi’nin eşi Bala Hatun’a hayat veren Özge Törer Kimdir?

Osman Gazi’nin Eşi Bala Hatun Kimdir?

Kuruluş Osman Bala Hatun’u Özge Törer Kimdir?

Özge Törer 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanan Özge Törer 3. sınıf öğrencisidir.

Ata binmeyi ve yüzmeyi çok seven Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinin seçmelerine katılarak Burak Özçivit’in partneri olarak dizinin kadrosuna yer aldı. Özge Törer dizide Şeyh Edebali’nin kızı, Osman Gazi’nin eşi Bala Hatun’a hayat verecektir.

https://www.kivitadinda.com/2019/07/dirilis-osmanin-dundar-beyi-ragip-savas-kimdir/

https://www.kivitadinda.com/2019/07/dirilis-osmanin-zuhresi-aysegul-gunay-kimdir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu