Dizi / Film

Kaçak Aşıklar! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm Fragman

Show TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı 11. bölüm fragmanı yayında!

Show TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı 11. bölüm fragmanı yayında!

Kuzey’le yirmi yıldır hayalini kurduğu anda Şule’nin gelişiyle dünyası başına yıkılan Yıldız, gözyaşlarına hâkim olamadı. Kuzey’le Şule’nin kâğıt üzerinde hala boşanmadığını öğrenen Yıldız’ın hevesleri bir kez daha yarıda kaldı. Kuzey ise Yıldız’ı kendine inandırmak için her şeyi yaptı fakat Yıldız’ın ikna olmaya niyeti yoktu. Kuzey, bir taraftan aşkı için mücadele ederken bir taraftan Şule’yi ikna etmeye çalıştı.

Şimdilik sorun çıkarmaya niyeti olmayan Şule, uzlaşma içinde bir ayrılıktan başka beklentisi olmadığını Kuzey’e söylese de Yıldız’a anlattıkları bambaşkaydı. Kuzey, boşanma işlemlerini bir an önce başlatmak isterken, bir yandan da tüm enerjisini Yıldız’a yoğunlaştırdı. Yara almaktan fazlasıyla yorulan Yıldız, bu duruma kesin bir son vermek için köye, babasının evine dönmeye karar verdi. Fakat bu hamlesi Kuzey’i durdurmaya yetmedi. Kuzey, Yıldız’ı kaçırmaya karar verdi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm Fragman

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle 23 Kasım Cumartesi akşamı 20.00’de Show TV’de!

Özge Törer Kimdir?

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu