Dizi / Film

Aziz Oyunun Başında! Vuslat 31. Bölüm 2. Fragman

TRT 1‘in sevilen dizisi Vuslat 31. Bölüm 2. Fragman yayınlandı!

Aziz Oyunun Başında! Vuslat 31. Bölümde Neler Olacak?

Aziz şüphelerinden arınmasının tek yolunun, Necmi’nin verdiği görevi yerine getirmekten geçtiğini anlamıştır. Tuzağa düşürüldüğü yere geri döndüğünde gizli düşmanının sembolüyle karşılaşır. Aziz’in gizli düşmanı adeta kozasından çıkacağı zamanı bekleyen bir kelebek gibi kapalı kapıların ve duvarların ardına gizlenmiştir.

Feride, taşındıkları yeni evden ortaya çıkan eşyalarla adeta annesiyle yeniden tanışır. Bu tanışmayla beraber geçmişin aydınlık ve karanlık taraflarıyla yüzleşmeye başlayan Feride, duygusal bir hal içindedir. Bir taraftan da Hasibe’nin artık açık hale gelen düşmanlığıyla baş etmektedir.

Kerem, Bülent’le karşı karşıya geldikten sonra kendisine söylendiğini düşündüğü yalanların peşine düşer. Aziz’in, annesi hakkında söylediklerinden başlar ve Aziz’i Alice ile karşılaştırır. Aziz, etrafında dönen oyunlarla yine yolunu kaybetme noktasına gelir. Ta ki Salih, inzivadan çıkıp gelene ve ‘Yolcu’nun hakikat yolundaki engellerini ortadan kaldırmaya başlayana kadar…

Vuslat 31. Bölüm 2. Fragman

“Onlar emanetlerini ve ahitlerini gözetirler.”

Vuslat 31. bölümüyle 2 Aralık 2019 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de

Vuslat 30. Bölümde Neler Oldu?

Aziz’in şüpheleri can yakıcı sorulara ve cevaplara dönüşür. Salih ve Aziz için artık yüzleşme vaktidir. Hallerin anbean değiştiği bu duygu yüklü karşılaşma Satranc-ı Urefa tahtasında vücut bulur. Ve önlenemez şekilde her iki tarafın da iç dünyasının sarsıldığı zorlu bir süreci başlatır.

Feride, ailecek taşındıkları dede ocağında huzur ararken bulduklarıyla tekrar alt üst olur. Özellikle Faik’in, kızını Aziz’den uzak durması için uyarması, Feride için daha sıkıntılı günlerin yaklaştığının habercisidir. Feride, Aziz’le beraber olabilmek için sadece Faik’in değil aynı zamanda Tahsin’in de engelleriyle baş etmek zorundadır.

Ailesini bir araya toplayarak özlem duyduğu hayatın izlerini arayan Kerem’i bekleyen büyük bir buluşma vardır. Kerem, ailesinin karanlık ve karmaşık geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Çaresiz ve öfkeli bir hal içinde birbirine zıt duygular arasında sıkışıp kalır.

Yolcu Yola Çıktı! Vuslat 31. Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu