Ordan Burdan

Pelin Uluksar Kimdir?

Vuslat dizisinde canlandırdığı kötü karakteriyle hafızalara kazınan Pelin Uluksar kimdir?

Vuslat dizisinde Nehir Erdem karakterini canlandıran güzel oyuncu, dizide Kadir DoğuluDevrim Özkan Erdem Akakçe ve   Mehmet Özgür  ile birlikte rol almaktadır.

Pelin Uluksar Hayatı

Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir ve bir terazi burcudur. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk hayalleri kuran ve okulunda da çeşitli tiyatro etkinliklerine katılarak aktif bir şekilde bu alanda kendisini geliştirmeye başlayan Pelin Uluksar, yükseköğrenimini de bu ihtisas alanı üzerine yapmıştır.

Başarılı geçen lise hayatının hemen ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazanmayı başaran Uluksar, burayı sene kaybı olmadan başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Okulunda da güzelliği ile fark yaratan Uluksar, tiyatro etkinliklerinde de aktif bir şekilde rol alabilmek için sürekli olarak girişimlerde bulunmuştur.

Sonrasında kendisini çok daha ileri götürme amacı içerisine giren Uluksar, üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi kadrosuna dahil olmuş ve burada tiyatro, diksiyon eğitimleri alarak oyunculuk anlamında eğitim hayatını her şekilde başarılı olarak noktalamıştır.

Oyunculuk Kariyeri Hakkında Bilgiler

Pelin Uluksar, televizyon ekranlarında kendisini göstermeye ilk olarak Patos reklamı ile başlamıştır. Bir iki ayrı reklam filminde yer alarak güzelliği ve oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Uluksar, zaman içerisinde yaşının da genç olması nedeni ile birçok farklı gençlik dizisi kadrosundan oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır.

Pelin Uluksar, 1 Haziran 2016 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Fox TV ekranlarının sevilen projelerinden birisi olan NO:309 dizisi kadrosunda Nergis karakterini canlandırmıştır.

Dizide kendisi ile birlikte Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Özyol gibi isimler yer almıştır. Bu dizi, Pelin Uluksar ismini de profesyonel anlamda karşımıza çıkaran ilk dizi projesi olarak da dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Rol Aldığı Projeler

  • 2019 – Vuslat
  • 2018 – Bir Deli Rüzgar
  • 2016 – No:309

Vuslat Feride’nin Okuduğu Şiir Nedir? “Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir”

 

Ayşe, Kerem’e Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!Afili Aşk 17. Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu