Dizi / Film

“Mahanati” İzle (Hindistan Sinemasına Damga Vuran Savitri’nin Hayat Hikayesi)

50'li ve 60'lı yıllarda yirmi yıldır sanayiyi yöneten Güney Hindistan film endüstrisinden bir aktris olan Savitri'nin biyografisi.

Güney Hindistan’da 1950 ve 60’larda sinema sektörüne damga vuran Savitri’nin hayat hikayesi anlatılmaktadır. Bu 3 saatlik film, 2018’de Hindistan’da en çok hasılat yapan filmlerden biri olmuştur.

“Mahanati” Konusu

Mahanati filmi hayatı merak edilen nadir isimlerden birisi olan Savitri’nin hayat hikayesini konu alıyor. Savitri 50’li ve 60’lı yıllarda sinema endüstrisine yön veren isimlerden birisi olmayı başarmıştır. İnsanların aklında kalan nadir oyunculardan birisi olan Savitri, şimdiye kadar Hint sinemasına birçok eser bırakmıştır. Belki de Hint sinemasının gelişmesinde ki en büyük isimlerden birisi olan Savitri’nin hayatını izleyeceğimiz filmde, Savitri’nin sadece sinema hayatını değil aynı zamanda tüm yaşantısını izleyeceğiz. Mükemmel bir fikir ile ortaya çıkan Mahanati filminin yönetmen koltuğunda Nag Ashwin yer alıyor. Nag Ashwin’da böyle bir konuya değindiği için büyük ilgi toplayan yönetmenlerden birisi oldu.

“Mahanati” Fragman

“Mahanati” Fragman 2 (Uzun)

“Mahanati” Oyuncuları

Keerthy Suresh (Savitri)

Dulquer Salmaan (Gemini Ganesan)

Vijay Devarakonda (Vijay Anthony)

Samantha Akkineni (Madhuravani)

Shalini Pandey (Susheela)

“Mahanati” Filminden Görseller

https://www.kivitadinda.com/2019/10/exit-izle-zehirli-bir-gaz-tum-sehre-yayilir/

Bel Ve Boyun Kireçlenmesi Neden Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu