Dizi / Film

“Kuruluş Osman” 20 Kasım Çarşamba Günü Başlıyor!

Mehmet Bozdağ'ın yeni dizisi Kuruluş Osman'ın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.Seyirci tüm heyecanıyla Kuruluş Osman'ın başlamasını bekliyor.

Kuruluş Osman için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Diriliş Ertuğrul hayranları, yeni sezona Kuruluş Osman olarak devam edecek dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bu nedenle internet üzerinde ‘Kuruluş Osman ne zaman başlayacak’ soruları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak Kuruluş Osman adıyla ekranlara gelecek dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Birçok dizinin yeni sezona başlaması ve ekim ayına girmemiz ile birlikte, dizinin hayranları konu ile ilgili araştırmaları sürdürüyor. Öte yandan Kuruluş Osman‘da Burak Özçivit‘in partnerinin kimin olacağı sorusu yanıt buldu. Peki, Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Yeni sezona Atv ekranlarında devam edecek Kuruluş Osman‘ın yeni sezon tarihi 20 Kasım 2019 Çarşamba gü olacak.

5 sezon TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman yeni sezon itibarıyla Atv’de seyirci karşısına çıkacak. Kuruluş Osman‘ın heyecanla beklenen fragmanı..

Kuruluş Osman 1. Bölüm Tanıtımı Yayında!

“Hayallerimizden Bir Devlet Çıkacak” Kuruluş Osman 1. Bölüm 2. Fragman

Kuruluş Osman Ne Zaman Başlayacak?

Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü Atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

https://www.kivitadinda.com/2019/08/dirilis-osman-nerede-cekiliyor/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu