Ordan Burdan

Mehmet Emin Güney Kimdir?

Star Tv'de başlayacak olan Çocuk adlı dizide oynayacak olan Mehmet Emin Güney kimdir?

Mehmet Emin Güney Hayatı

Mehmet Emin Güney, 2012 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Fulya hanımında desteğiyle oyunculuğa yönlendirildi. 1441 Yapım’ın açtığı seçmelere menajeri Yusuf Güney Gün ile hazırlanan ve 214 aday arasından birinci seçilen Mehmet Emin Güney  Çocuk dizisinde Efe karakterini canlandırmayı hak etti.

Temmuz ayında  itibaren Çocuk dizisinde canlandıracağı Efe karakteri ile ilgili hem oyunculuk eğitimleri alan hemde pedagog dan özel psikolojik destek olan Mehmet Emin Güney Çocuk dizisinde canlandıracağı Efe karakterinden etkilenmemesi için hem ailesi hemde set çalışanları tarafından destek veriliyor. İlk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen minik oyuncu, başarılı performansı ile şimdiden tam not aldı.

Çocuk Dizisi Efe Kimdir?

Çocuk dizisinde Efe zengin ve mutlu bir ailede büyüyen sağlıklı ve sevgi ihtiyacı yeterince karşılanmış akıllı çocuktur; ancak Efe’nin ne annesi bildiği kişi gerçek annesi nede babası bildiği kişi gerçek babasıdır. Efe’nin gerçek annesi Akça’dır. Akça annesi hayat kadını olan ve zorlu bir hayat geçirdikten sonra Hasan adında işe yaramaz bir adamdan hamile kalmış bir annedir. Akça oğlum da benim gibi olmasın diyerek evladını zengin bir kadın olan Asiye’ye verir. Asiye ise üç erkek çocuk annesi bir kadındır ve büyük oğlu Ali Kemal’in gelini Şule’den bir çocuğu olmamasına çok üzüldüğü için bir hata yapmış ve Akça’dan Efe’yi almıştır. Uzun yıllar hiç bir sorun olmamıştır ama bir gün Ali Kemal ve Şule’nin gerçekten bir çocukları olur ve daha dün evin şehzadesi iken kardeşinin gelmesi ile şimdi sığınması olmuştur. Oğlu Efe’nin peşine düşen Akça Efe’nin bu zor durumunu görür ve oğlunu almak ister; ancak aşka kalbini kapatmış Akça ile Efe’nin babası bildiği adam Ali Kemal arasında bir yasak aşk yaşanır ve her şey bir anda tersine döner.

Star Tv’nin Yeni Dizisi “Çocuk” Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu