Ordan Burdan

Ali Yasin Özegemen Kimdir?

Kanal D'nin gündüz kuşağı dizisinden Yaralı Kuşlar'ın başrol oyuncusu Ali Yasin Özegemen kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisinin yakışıklı oyuncusu Ali Yasin Özegemen kimdir?

Ali Yasin Özegemen Kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu aslen Konya doğumludur. Ekran severler tarafından 28 Kasım 2015 tarihinde katıldığı ve Star Tv’de yayınlanan Big Brother yarışması ile tanınmıştır. Basketbol ve fitness sporlarının yanı sıra belgesel izlemeyi seviyor.

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Yasin Özegemen, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Konya’da Özel İdeal Koleji’nde tamamlamıştır. İlkokul 4. sınıfta basketbol ile ilgilenmeye başlamış, 5. sınıfta okullar arası basketbol şampiyonluğunda okul takımında oynadığı dönemde kazanmayı başarmıştır. Lise Son’a kadar basketbol hayatını devam ettirmiş ardından bırakmıştır. 2008 senesinde Muğla Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği bölümünü kazanmış ve oraya taşınmıştır. 2011 yılında üniversitede okuduğu dönemde arkadaş baskısı ile İzmir Rönesans Ajans bünyesinde model olarak çalışmaya başlamıştır.

2012 ‘de ise İstanbul’a taşınmış ve aynı sene oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Ajans Md Model Management Agency’de dahil olarak modelliğe devam etti. İlk oyunculuk deneyimini ise 2013 senesinde Doksanlar isimli dizinin 20. bölümünde Matematik öğretmeni karakteri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Küçük Ağa, Yedikule Hayat Yokuşu isimli dizilerde rol almıştır.

Günümüzde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisinde Levent karakterini canlandırmaktadır. Dizinin diğer başrol oyuncusu Gizem Arıkan ise Meryem karakterine hayat vermektedir.

1959 Yılı İstanbul’unu Gezmeye Ne Dersiniz?

Sinem Ünsal Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu