Dizi / Film

2019’un Dikkat Çeken Kore Draması “Vagabond” Netflix’de

Baş rollerini Lee Seung Gi ve Suzy'nin oynadığı Vagabond 20 Eylül'de Netflix ve SBS'de.

Vagabond Konusu:

Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (Lee Seung-Gi) etrafında dönmektedir. Lee Seung Gi’nin beklenmedik şekilde düşen ve yeğeni de dahil olmak üzere 200 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir kazadan canlı kurtulan bir dublörü (Cha Gun) canlandıracağı dizi, ülkedeki derin yozlaşmayı gün yüzüne çıkarma çabasını anlatacak.

Adı: Vagabond | 배가본드
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Yu In-Sik
Senarist: Jang Young-Cheol, Jung Kyung-Soon
Yapımcı: –
Yapım Şirketi: Celltrion Entertainment
Yayıncı: SBS, Netflix
Bölüm Sayısı: 32
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2018 – 2019
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2019
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 22:00 (günde iki bölüm)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Vagabond İlk Teaser

Vagabond 2. Teaser

Oyuncular

Lee Seung-Gi

Lee Seung-Gi dizide bir dublör olan Cha Gun karakterini canlandırmaktadır. Birçok dövüş sanatı türünde 18 derecede siyah kuşak sahibidir. Özgüveni oldukça fazladır ve küstah bir kişiliğe sahiptir. Onun hayali bir gün dünyaca ünlü bir aksiyon oyuncusu olmaktır. Geçirdiği bir uçak kazasından sağ kurtulur. Ancak, uzak kazasının ardındaki gizli bir komployla karşı karşıya kalır ve bu yüzden gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Suzy

Suzy dizide Ulusal İstihbarat Servisi’nin bir ajanı olan Go Hae-Ri karakterini canlandırmaktadır. Deniz Piyadeleri’nde görevli olan Yüzbaşı Go Kang-Chul’un kızıdır. Babası öldükten sonra annesinin ve küçük kız kardeşinin sorumluluğunu almak için 7. seviyede bir memur olmaya karar vermiştir. Ulusal İstihbarat Servisi’nde beyaz ajan (açık bir şekilde ajan olarak çalışanlar) olarak çalışmak isterken siyah ajan (kimliğini gizleyerek ajan olarak çalışanlar) olarak atanır.

Shin Sung-Rok

Shin Sung-Rok dizide Ulusal İstihbarat Servisi’nde takım lideri olarak görev alan Ki Tae-Woong karakterini canlandırmaktadır.

“Melting Me Softly” Yeni Fragman (28 Eylül’de tvN’de)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu