Ordan Burdan

Nurettin Sönmez Kimdir?

Diriliş Ertuğrul’da Bamsı karakteriyle gönüllerde taht kuran Nurettin Sönmez, dizinin devamı olacak ve yeni sezonda Atv'de yayınlanacak olan Diriliş Osman kadrosunda da yer alacağı konuşuluyor. Bamsı beyrek karakteri ile sevilen oyuncumuz Nurettin Sönmez kimdir?

Diriliş Ertuğrul’da Bamsı karakteriyle gönüllerde taht kuran Nurettin Sönmez, dizinin devamı olan ve yeni sezonda Atv’de yayınlanacak, Diriliş Osman kadrosunda da yer alacağı konuşuluyor. Bamsı Beyrek karakteri ile sevilen oyuncumuz Nurettin Sönmez kimdir?

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’da Bamsı Beyrek karakteriyle gönüllerde taht kuran Nurettin Sönmez kimdir? 

Nurettin Sönmez Kimdir?

Nurettin Sönmez 24.07.1978 tarihinde İstanbul da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Diyalog iletişim bölümünü bitiren Nurettin Sönmez güzel konuşma ve spikerlik kursuna giderken hocası Yalçın Boratap’ın oyuncuda bir şeyler fark etmesi ile konservatuar sınavlarına girmiştir. Nurettin Sönmez Can ve Arsen Gürzap’ın Dialog Oyunculuk Okulu’ndan mezun olmuş. Daha sonra Yeditepe Konservatuvarı Tiyatro bölümüne girmiş, okulu bitirmeden ayrılmıştır. Oyuncu Eric Morris ‘method oyunculuğu’ workshoplarına iki sene katılmıştır.

Nurettin Sönmez 2015 yılının yaz aylarında Edirne Enez’de motosiklet kazası geçirmiş, bu sebepten dolayı Diriliş Ertuğrul dizisinin 2. Sezonuna geç başlamıştır. Nurettin Sönmez izleyici karşısına ilk olarak 2011 yılında Mavi Kelebekler adlı dizide Branko Brekoviç karakteri ile çıkmıştır. Akabinde 2013 senesinde Osmanlı’da Derin Devlet adlı dizide Gaddar Ali karakterini canlandırdı. İlk büyük çıkışını ise TRT 1 televizyonunun da yayınlandığı her hafta damga vurmayı başarabilen, sosyal medyada da büyük yankılar uyandıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsi Beyrek karakteri ile yapmıştır.

Yeni sezonda da Diriliş Ertuğrul’un devamı olacak ve Atv’de yayına başlayacak olan Diriliş ‘Osman’ dizisinin kadrosunda yer alacağı biliniyor.

Saruhan Hünel Kimdir?

Osman Gazi Beyliğin Başına Ne Zaman Geçti?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu