Dizi / FilmOrdan Burdan

Kuzgun 2. Sezon Tanıtım Yayında

Star TV'nin sevilen dizilerinden Kuzgun dizisinin merakla beklenen 2. sezon tanıtımı yayında...

Star TV’nin sevilen dizilerinden Kuzgun dizisinin merakla beklenen 2. sezon tanıtımı yayında… İlk sezonu büyük başarıyla tamamlayan çarşamba günleri tüm sevenleri ekranlara kitleyen Kuzgun dizisi 2. sezon tanıtımı izleyicilerle buluştu. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’‘in paylaştığı Kuzgun dizisinin 2. sezonuna yeni isimler dahil oldu. Bunlardan biri ise başarılı oyuncu Onur Saylak… İşte merakla beklenen Kuzgun 2. Sezon Tanıtım Yayında.

Star TV’nin geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi ‘Kuzgun’un yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Kadroya katılan Onur Saylak’ın Ferman karakteriyle ilk kez görüldüğü tanıtım, izleyicileri Barış Arduç, Burcu Biricik ve Onur Saylak arasında tutku dolu bir hikaye beklediğini gösteriyor.

Kuzgun 2. Sezon Tanıtım

16. Bölüm ‘Sezon Finali’ Bölümünde Neler Oldu?

Dila, Kuzgun’u kalbinden vuruyor!

Kuzgun, Ferman’ın evinden aldığı bir delille Derviş’e gelir ve ondan bu delille ilgili araştırma yaptırmasını ister. Çıkacak sonuç, Yusuf’un hayatta olup olmadığını açığa çıkaracaktır.

Meryem, Derviş’in gerçekte kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Meryem bu andan itibaren mutlak bir ölümle yüzyüze kalırken, Kuzgun ile Ali arasındaki düşmanlık daha da derinleşecek, Ali, Kartal’ı da ateşe atacak bir hamlede bulunacak ve Kuzgun ile aralarında şiddetli bir hesaplaşma yaşanacaktır. Veliahtı Kuzgun’un Dila’ya hala zaafı olduğunu gören Derviş ise bu durumdan rahatsızdır. Kuzgun’a tarafını belli etmesi, tercihlerinin ağırlıklarıyla yüzleşmesi ve Dila’dan uzaklaşması için çok riskli bir oyun kurar. Bu oyunun bir yürütücüsü Dila, öteki yürütücüsü Ali olacaktır. Dila, kendisinden istenen şeyle ilgili çok önemli bir kararın eşiğine gelir. Bu karar, Dila’nın kendisini aşağıya attığı bir uçurumdan farksızdır.

Birbirlerine uzak ama birbirlerinin özlemiyle yanıp tutuşan Kuzgun ve Dila için bu kurulan oyun hayatlarını sonsuza kadar değiştiren son büyük adım haline gelir. En büyük bedeli Kuzgun’un mu Dila’nın mı ödeyeceği belli olmayan bu büyük adım, gözükara iki aşığın içlerindeki en ağır duygularla yüzleşmeleriyle şoke edici bir sona yol açacaktır.

“Kuzgun” Dizisi Oyuncuları Kimdir? Nerede Çekilmiştir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu