Dizi / Film

“Kuzgun” Dizisi Oyuncuları Kimdir? Nerede Çekilmiştir?

Ay Yapım imzalı "Kuzgun" dizisinin ilk bölümlerinin ardından Kuzgun dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin ilk bölümlerinin ardından Kuzgun dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler artmaya başladı. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve Burcu Biricik Kuzgun dizisi oyuncu kadrosunda. Peki Kuzgun konusu ne, oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Kuzgun Dizisi Konusu;

Kuzgun’u bir kurşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi. Kuzgun’u terk edilmek öldürdü.’ sözleriyle, terk edilmiş olmanın acısını yıllardır yüreğinde taşıdığını hissettirdiği tanıtımda, dizinin ilk bölümünden birbirinden çarpıcı görüntüler yer alıyor. Aksiyon sahnelerinin heyecanı artırdığı tanıtımda Dila’nın Kuzgun’a ‘Borçlandım sana’ sözleri ise, Kuzgun’la Dila arasında neler yaşanacağına ilişkin merak uyandırıyor.

Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hikayesi İstanbul’da geçecek dizinin ilk iki hafta çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirildi.

KUZGUN DİZİSİNİN OYUNCULARI

Barış Arduç

Kuzgun Karakteri

Henüz sekiz yaşındayken sokaklarla tanışmış ve dünyanın sert, karanlık yüzünü görmüştür. Sokakta hayatta kalmayı kendince öğrenmiştir. Ama bu uğurda naifliğini, kalbini ve duygularını derinlere gömen bir adam olmuştur. Kuzgun, Dila ile karşılaştığında intikam ve yükselme yolculuğu da başlayacaktır. Ancak Kuzgun’un yıllardır görmediği ailesi ve Dila’nın kendisine hatırlatacağı kalbi, planlarında ve geleceğinde değişimler yaratacaktır.

Barış Arduç Kimdir ?

Burcu Biricik

Dila Karakteri

Çocukken Kuzgun’un kaybolması ve birkaç yıl sonrasında da annesini kaybetmesi Dila’nın en büyük travması olmuştur. Annesinin ölümünden hemen sonra babası Rıfat, okuması ve yeni bir başlangıç yapması için Dila’yı Londra’ya gönderir. Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra İstanbul’a dönüp, kendi hukuk bürosunu kurmuştur. Kuzgun’un hayatına girmesiyle birlikte Dila’nın pişmanlıkları, vicdan azapları ve bildiği doğrular değişecek; Kuzgun’un varlığıyla önünde farklı ve bir o kadar da tehlikeli bir dönem açılacaktır.

Burcu Biricik Kimdir?

Settar Tanrıöğen

Derviş Karakteri

Giyimi, kuşamıyla, tavrı tarzıyla büyülü bir adamdır. Hikayeden bol bir şey yoktur ceplerinde. Başı sıkışan yanına koşar. Ama o kapı, açılacağı insanı çok iyi bilir. Derviş, “sokakların kulağı’dır” Kuzgun’un “Derviş’i” olacaktır.

Settar Tanrıöğen
Settar Tanrıöğen

Hatice Aslan

Meryem Karakteri

Oğlu Kuzgun’u kaybetmesi, Meryem’in en büyük acısıdır, içgüdüsel olarak Kuzgun’un yaşadığını hep hissetmiş, birgün geri dönmesini beklemiştir. Bahçe ışığını hep açık bırakır, sebebi Kuzgun’un geri döndüğünde yıllardır beklendiğini anlaması içindir. En büyük korkusu, Kumru ve Kartal’a da zarar gelmesi ihtimalidir. Kuzgun geri döndüğünde, sabırla sebatla kendini oğluna affettirmeye çalışacak, bu konuda yıldırılamaz bir enerjisi olacaktır.

Hatice Aslan
Hatice Aslan

Levent Ülgen

Levent Ülgen
Levent Ülgen

Caner Şahin

Caner Şahin
Caner Şahin

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu Kimdir?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu