Ordan Burdan

Hazal Subaşı Kimdir?

Adını Sen Koy, Halka ve Çukur dizilerinde yer alan Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı'nın hayatı ve yer aldığı dizi filmler...

Adını Sen Koy, Halka ve Çukur dizilerinde yer alan Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı’nın hayatı ve yer aldığı dizi filmler…

Hazal Subaşı Kimdir?

Hazal Subaşı’nın Hayatı

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. 2015 yılında katıldığı Elidor Miss Turkey’de Türkiye 3. güzeli olmuştur.

Hazal Subaşı, 2016 yılında Trt1’de başlayıp ardından Star Tv’ye geçen Adını Sen Koy dizisinde baş rolde yer almıştır. Dizide Erkan Meriç ile baş rolde paylaşan oyuncu Zehra karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Kanal D’de Bir Umut Yeter dizisinde Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç ile baş rolü paylaşmıştır. 2019 yılında Trt1 ekranlarında yayınlanan Halka adlı dizide Bahar karakterine hayat vermişti. Halka dizisinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ile aynı kadroda yer almıştır.

Hazal Kaya, 2019 – 2021 yılları arasında Çukur adlı dizide Nehir karakterine hayat vermiştir. 2021 yılında ise Gain Tv’de yayınlanmak üzere Bizi Ayıran Çizgi dizisinde Ozan Dolunay ile baş rolü paylaşacaktır.

İnstagram Hesabı : hazalsubasii

Boyu: 1.66
Burcu: Boğa
Hazal Subaşı Kimdir?
Hazal Subaşı

Hazal Subaşı’nın Rol Aldığı Diziler

  • 2021 – Bizi Ayıran Çizgi (Gain)
  • 2019 – 2021 – Çukur (Nehir Bursalı) (Tv Dizisi)
  • 2019 – Halka (Bahar) (TV Dizisi)
  • 2018 – Bir Umut Yeter (Elif) (TV Dizisi)
  • 2016 – Adını Sen Koy (Zehra) (TV Dizisi)

Ece Yaşar Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu