Dizi / Film

Eylül Ayında Netflix’te Neler Var?

Netflix yazdan sonbahara geçiş listesi... Tüm hafta sonunu evde geçirmenize neden olan dizi film platformu Netflix'te Eylül ayında neler var bir bakalım...

Netflix yazdan sonbahara geçiş listesi… Tüm hafta sonunu evde geçirmenize neden olan dizi film platformu Netflix’te Eylül ayında neler var bir bakalım…

Eylül Ayında Netflix’te Neler Var?

Better Call Saul 4. Sezon (1 Eylül)

Breaking Bad’in öncesini anlatan Emmy adayı dizide, ufak çaplı avukat Jimmy McGill’in ahlak yoksunu “hukuk adamı” Saul Goodman’a dönüşmesini izliyoruz. “Breaking Bad”in devam dizisi olarak ekrana taşınan “Better Call Saul”un dördüncü sezonunda avukat Jimmy McGill’ın yaşadığı büyük kayıpla birlikte suç dünyasına adım atışını işleyecek.

Brooklyn Nine Nine 5. Sezon (26 Eylül)

Zeki ama toy Brooklynli dedektif Jake Peralta, ekibinin başına titiz bir yüzbaşının atanması üzerine kurallara uymayı ve bir takım oyuncusu olmayı öğrenmeye mecbur kalır.

The Politician ilk Sezon (27 Eylül)

“The Politician” İzle (27 Eylül’de Sadece Netflix’te)

The Good Place 3. Sezon (2 Ekim)

Bencil Eleanor Shellstrop, ölümünün ardından bir hata sonucunda İyi Yer’e gelir. Burada kalmaya kararlı olan Eleanor, daha iyi bir insan olmaya çalışır.

https://www.youtube.com/watch?v=FaynKNZAKkc

The Walking Dead 9. Sezon (9 Ekim)

Rick, yürüyen ölülerin dehşet saçtığı bir dünyada ailesini arar. Morgan ve Duane, Rick’in hayatta kalmak için yeni kuralları öğrenmesine yardım eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu