Dizi / FilmOrdan Burdan

Better Than Us (Bizden Daha İyi) İzle

Bizden daha iyi (Better Than Us), Andrey Junkovsky'nin yarattığı Rus bilim kurgu televizyon dizisi. Netflix tarafından dünya geneli yayın hakları satın alınan ilk Rus yapımı dizi olma özelliği taşıyan dizi, Netflix’te Better Than Us adıyla yayınlanmaktadır.

Robotlar insan yaşamlarına entegre olarak yardımcı konumunda çalışmaya başlar. Çocuk yetiştirme, güvenlik görevlisi ve sevgili gibi bir çok alanda insanlara eşlik ederler. Bazı insanlar robotları kabullenirken, onları insan işlerinde istemeyen bir grup isyancı robotların ortadan kaldırılması için kan dökmeye hazırdır.

Netflix tarafından dünya geneli yayın hakları satın alınan ilk Rus yapımı dizi olma özelliği taşıyan dizi, Netflix’te Better Than Us adıyla yayınlanmaktadır. Better Than Us toplam 16 bölümden oluşmaktadır. Bilim kurgu, aile draması ve suç draması ögelerini harmanlayan dizinin bölüm süreleri 50-56 dakika arasında değişmektedir.

Better Than Us (Bizden Daha İyi) Konusu

Parçalanmanın eşiğindeki bir aile, son teknoloji ürünü bir robota sahip olur. Ancak robotun peşinde bir şirket, cinayet masası dedektifleri ve teröristler vardır.

Yakın gelecekte belirsiz bir yıldayız. Robot teknolojisi, hayatta önemli bir yer kaplar hale gelmiş durumda. Kullanımda olan 2 tür robot var. Genellikle kamu kurumlarına tahsisi yapılan, hareket becerileri çok gelişmemiş olan, sentetik deri kaplama işlemi yapılmamış olan eski tarz robotlar ve özel kullanım için tasarlanan insan görünümlü robotlar. Elbette bu özel kullanım için tasarlanan robotların da yapabileceği şeyler kısıtlı. Bunların dışında bir de Arisa var. Korsan yazılım ile tasarlanmış, aykırı bir robot. Bağımsız karar verebilme yetisi var, duygusal sayılabilecek tepkiler gösterebiliyor ve soğukkanlılıkla insan öldürebiliyor.

Arisa, geliştirilmek üzere Rusya’nın 1 numaralı robot teknolojisi şirketi olan Cronos tarafından satın alınıyor. Elbette soğukkanlılıkla insan öldürebildiği bilinmiyor. Cronos’ta Arisa kendisine fiziki saldırıda bulunmaya çalışan alt düzey bir çalışanı öldürüyor ve bilinçli bir şekilde oradan uzaklaşıyor. Sonrasında küçük bir kızla karşılaşıyor, ona kanı kaynıyor, onu birincil kullanıcısı ilan ediyor ve kendine insanlardan oluşan bir aile edinme hayali kurmaya başlıyor içten içe. Cronos’un Arisa’yı bulma çabası, söz konusu küçük kızın parçalanmış ailesinin birbirleriyle olan anlaşmazlıkları, robot teknolojisine karşı olan eylemci bir terörist grup ve bu grubun peşine düşen cinayet masası dedektifleri…

İlk bölüm yayın tarihi: 28 Kasım 2018
Kanal: Pervıy Kanal
Bölüm sayısı: 16
Sezon sayısı: 2
Türler: Bilim Kurgu, Drama, Aksiyon Filmi

Better Than Us (Bizden Daha İyi) Tanıtım

https://www.youtube.com/watch?v=Er3pGyLwesQ

Better Than Us (Bizden Daha İyi) Tanıtım 2

Better Than Us (Bizden Daha İyi) Oyuncuları

Paulina Andreeva (Arisa)

Alexander Kuznetsov

Kirill Käro

Kirill Polukhin (Pavel Varlamov)

Aleksandr Ustyugov

Olga Lomonosova

Better Than Us (Bizden Daha İyi) Dizisinden Görseller

“Abyss” İzle (Aynı İnsan, Farklı Bedenler)

Gemini Man (İkizler Projesi) 11 Ekim’de Sinemalarda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu