Dizi / Film

Aşk Ağlatır Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Aşk Ağlatır baş rollerini Hafsanur Sancaktuttan ve Deniz Can Aktaş'ın paylaşacakları zor bir aşkın mücadelesini anlatacak..

Aşk Ağlatır dizisi MF Yapım tarafından Show TV için Japon dizisi Love That Makes You Cry’dan Yelda Erdoğan tarafından uyarlanacak. Aşk Ağlatır adlı dizinin senaryosuna senarist Tayfun Güneyer uyarlarken dizisinin eylül 2019 da Show Tv ekranlarında yayında olmasını bekleniyor.

Aşk Ağlatır Konusu

Aşk Ağlatır dizisinde köyde dedesinin yanında yaşarken İstanbul’a daha iyi bir yaşam mücadelesi için gelen bir genç ve bu gencin İstanbul’da tanıştığı aynı kaderi paylaşan iki arkadaşı ile İstanbul’da bambaşka hayatlara ve aşklara yelken açması anlatılacak.

Aşk Ağlatır İlk Fragman

Deniz Can Aktaş

Yusuf 20’li yaşlarda yakışıklı ve zeki bir gençtir. Çalışmak için İstanbul’a gelmek zorunda kalan Yusuf Ada’ya aşık olmuş ama Ada ile aralarında sürekli duvarlar örülmüştür. Yusuf İstanbul’un çilesine rağmen ümidini kaybetmemiştir. Ada’nın dayısı Bekir tarafından istemediği bir adam ile zorla evlendirilmesine karşı çıkan Yusuf  zor günler geçirse de bir gün her şeyi değiştirebileceğini inanan umut dolu bir adamdır.

Hafsanur Sancaktutan

Ada taşrada yaşadıktan sonra İstanbul’a taşınmış; İstanbul’un tüm zorlukları ile tek başına savaşsa da yaşama sevincini ve inancını kaybetmemiş güzeller güzeli ve akıllı bir kızdır. Vicdanı ile aşkı arasında kalan Ada her şeye rağmen aşkı Yusuf’un peşini bırakmayacak aşkına sahip çıkacaktır. Dayısı tarafından Mustafa isimli kro bir adama verilmek istenen Ada kaderine karşı çıkacak ve aşkının peşinden gidecektir.

Laçin Sumru

Durul Bazan

İsmail Ada’nın dayısıdır. Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adamdır. Ada’yı İstanbul’a geldikten sonra adete Mustafa denen bir adama satmıştır. Aslında korkak olan İsmail yeğenine karşı acımasızca eziyetler yapan bir canidir. 

Hasan Küçükçetin

Aşk Ağlatır dizisinde Mustafa karakteri İstanbul’un fakir mahallerinde yaşayan bölge halkına göre kısmen zengin ve kendini bölgenin ağası sanan bir adamdır. Ada’yı görür görmez ona vurulan Mustafa varını yoğunu kendinden 10 yaş küçük Ada ile evlenebilmek için verecek görgüsüz ve zorba bir adamdır. 

Yağız Can Konyalı

Love That Makes You Cry (Aşk Ağlatır) Japon Uyarlaması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu