Dizi / Film

Annem (Fedakar bir anne, annesinden utanan genç bir kız…)

Seneryosunu Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor yazdığı, Mustafa Kotan'ın yönettiği Annem filmi 20 Eylül 2019'da sinemalarda.

Mustafa Koton’un yönetmenliğini, Ayşe Balıbey Tanıl, Evren Erdoğan ve Bener Karaçor’ın senaristliğini, Candan Erçetin’ın müziğini, Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fülya Özcan, Tuğçe Karabayır ve Zuhal Acar’ın başrollerini paylaştığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği Annem filmi 20 Eylül 2019’da vizyona girecek.

2019 yapımı film Annem, üniversite için ailesini bırakıp İstanbul’a giden Nazlı’nın, yaşadıkları sonucu sevmediği kasabasına dönüşünü ve annesi ile arasındaki güçlü bağı anlatacak.

İlk fragmanı ve yeni kareleri yayınlanan Annem filminde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel başrolde yer alıyor. 20 Eylül’de vizyona girecek filmin kadrosunda Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır da var.  Çekimleri İstanbul’da başlayan ve Kırklareli’nde tamamlanan filmin senaryosunu Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor kaleme aldı. Candan Erçetin Annem şarkısını 20 yıl sonra film için tekrar seslendirdi…

Annem Fragman

Annem Filmi Konusu

Evladı için imkansızlıkları mümkün hale getiren fedakâr bir anne, annesinden utanan ve bir an önce kurtulmak isteyen genç kız… Üniversite ile başlayan yolculuğu Nazlı’yı büyüdüğü köyden uzaklaştırmıştır. Fakat yıllar sonra doğduğu köye, annesine geri dönmek ister. Keşkelerle geçen yıllar…

Annem Filmi Oyuncuları

Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Özge Gürel

Özge Gürel

Sercan Badur

Sercan Badur
Sercan Badur

Tuna Orhan

Tuna Orhan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu