Yaşam

Taşlarla Evinizin Enerjisini Arttırın!

Evinizde pozitif bir enerji oluşturmak ve daha huzurlu olmasını istiyorsanız, ev dekorasyonunda değerli taşları kullanabilirsiniz. İşte evinizin pozitif enerjisini artıran taşlar…

İşte evinizin pozitif enerjisini artıran taşlar…

Mercan Taşı

Aşkın sembolü olan mercan taşı ile düşüncelerinize pozitif ivme kazandırabilirsiniz. Konsantrasyonu güçlendirdiği ve nazara iyi geldiği düşünülen mercanın bazı cilt hastalıklarına iyi geldiği yönünde görüşler vardır.

Akik Taşı

Üzerinizdeki olumsuz enerjiyi atan ve evinizin enerjisini yükselten akik, cesareti artırır. Başarının simgesi olarak biline akik taşının tembelliği giderici özelliği ile canlandırıcı etkisi vardır. Akik taşını evinizde bulundurarak iyimserlik, keyif ve güç hissini daha fazla hissedebilirsiniz.

Ametist Taşı

Lavanta ve mor renklerde olan ametist taşının evdeki negatif enerjiyi temizlediği düşünülmektedir. Evde pozitif enerji ve aile bireyleri üzerinde pozitif etkisi olabilen bu taş ile baş ağrısı, huzursuzluk ve yorgunluk gibi sorunlardan da kurtulabilirsiniz.

Kuvars Taşı

Pembe ve dumanlı olarak iki farklı şekli olan kuvars, renklerine göre farklı özellikler sahiptir. Pembe kuvars, barış, güzellik ve aşk gibi kavramları simgeler. Mor-mavi kuvars ise kalp ağrılarına ve boğaz ağrılarına iyi gelmektedir. Kuvars taşı, çevresine uyum ve barış etkisi yaymaktadır.

Yeşim Taşı

Uğur ve bereket taşı olarak bilinen yeşim, eski zamanlardan beri aksesuar olarak kullanılmaktadır. Yeşim taşı, cesaret, aşk ve barış gibi kavramları da simgelemektedir. Ayrıca kalp, böbrek, sinir sistemi ve bağışıklık sistemi üzerine olumlu etkileri olduğu da düşünülmektedir.

Kehribar Taşı

Reçinenin taşlaşması ile oluşan kehribar, hafif ve yumuşak yapıdadır. Isındığında elektriksel ve manyetik hale gelir. Şifa niyetine kullanılan kehribar, soğuk algınlığı, tiroid ve bademcik gibi rahatsızlıklar üzerinde olumlu etkiye sahip olduğu düşünülmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu