SağlıkYaşam

Pizza Yiyerek Zayıflamak Mümkün Mü?Yapılan Araştırmaya Göre…

Yapılan bir çalışmaya göre insanların pizza yiyerek kilo verip veremeyeceği araştırılmış.

Zayıflamak isteyen kişilerin en büyük sıkıntı duydukları noktalardan bir tanesi, istediklerini yeme şanslarının olmayışıdır. Bu yüzden de çoğu kişi diyete başladıklarının daha ilk gününden itibaren büyük sıkıntılar yaşamaya başlayan ve diyeti bırakan kişi sayısı oldukça fazladır. Oysa, pizza ile zayıflamanın mümkün olduğunu sizlere müjdeleyebiliriz. Yapılan araştırmalar bunu kanıtladı.

Pizza ile Zayıflamak Mümkün

Herkes fit bir vücuda sahip olmak istiyor. Ancak bu isteğini gerçekleştiren kişi sayısı oldukça azdır. Yağsız ve light olan yiyecekleri tüketmenin bir zorunluluk olduğunu düşünen kişiler diyetlerini kısa sürede bırakmayı tercih ediyorlar. Artık sizlere de bir sürprizimiz var yapılan bir araştırma sonucunda pizza tüketmenin de zayıflamayı beraberinde getirdiğini ortaya koydu.

Yapılan araştırma kapsamında iki farklı grup kuruluyor. Birinci kurup günde 10.500 kalori almayı hedefliyor. Diğer gruptaki kişiler, diyeti bildiğimiz gibi yapıyorlar. Ancak bazı günler diyete ara vererek canlarının istediklerini yediler. Sonuç 7 gün sonra ortaya çıkıyor. Pizza yiyerek 10.500 kalori günlük kapsamda alanlar 7 gün neticesinde kilo veriyorlar.

Buradan çıkacak sonuca göre; 7 gün boyunca pizza yiyerek kilo verildiği ispat edilmiş, ancak bu kapsamda bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Günlük almanız gereken kaloriyi bir gün azaltıp bir gün çok yüksek kaloriye çıkarmanız durumunda ne yazık kilo veremezsiniz. Yani; bir diyette kilo vermek için pizza bile yeseniz istikrarı sağlarsanız kilo vermeniz mümkün.

Arı Sokmasına Ne İyi Gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu