Dizi / Film

Netflix’te Temmuz Ayında Neler Var?

Tüm hafta sonunu evde geçirmenize neden olan dizi film platformu Netflix'te Temmuz ayında neler var bir bakalım...

Tüm hafta sonunu evde geçirmenize neden olan dizi film platformu Netflix’te Temmuz ayında neler var bir bakalım…

Netflix Temmuz Ayı Yeni Sezon Diziler

Stranger Things 3. Sezon

Yayın Tarihi: 4 Temmuz

Stranger Things’in heyecanla beklenen 3. sezonuna günler kaldı. Başrolde yine Winona Ryder, David Harbour ve Finn Wolfhard.Junior yıldız kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp. Tuhaf kasaba, 3. sezonda daha da tuhaflaşıyor. Kendinizi şimdiden hazırlayın!

La Casa De Papel – 3. Sezon

Yayın Tarihi: 19 Temmuz

Sempatik soyguncularla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Profesör ve ekibi, büyük soygunun ardından güneş, kum ve denizin keyfini çıkarıyor, fakat bu inziva uzun sürmeyecek. Bu defa hedefleri İspanya Merkez Bankası… Bakalım başarılı olabilecekler mi?

Queer Eye – 4. Sezon

Yayın Tarihi: 19 Temmuz

Bu beşliye dikkat edin: Antony, Bobby, Jonathan, Karamo ve Tan. Her biri farklı alanlarda uzman 5 eşcinselin heteroseksüellere mentorluk yapmasını konu alan Queer Eye 4. sezonuyla karşınızda.

Comedians in Cars Getting Coffee

Yayın Tarihi: 19 Temmuz

Son zamanlarda “arabada talkshaw” fikrine iyice kapılır olduk. Hailey Baldwin ve Kendall Jenner‘ın Carpool Karaoke serisinden sonra şimdi sıra Jerry Seinfeld‘te! Kahkahası bol, enerjisi yüksek bir seyr-ü talkshaw izlemeye hazır olun!

The Red Sea Diving Resort

Yayın Tarihi: 31 Temmuz

Netflix Temmuz ayı ajandasında maceraperest yapımlara da yer veriyor. Etiyopyalı mültecileri kaçak yollardan İsraile götürme görevini üstlenmiş Mossad ajanı ve ekibini nelerin beklediğini 31 Temmuz tarihinde hep beraber göreceğiz.

Kidnapping Stella

Yayın Tarihi: 12 Temmuz

Fidye için rehin alınan bir kadın, kendini kaçıran gizemli iki adam… Stella bu oyunu bozmak için bir plan yapmalı fakat bunun için önce yaşama tutunması gerek.

Cities of Last Things

Yayın Tarihi: 11 Temmuz

Bu hikayede her şey tersine işliyor. Geçmişini karanlığa hapsetmiş 3 adamdan intikam almak için yola çıkan kadın karakterimizin kaotik iç dünyasına kapılmanız an meselesi.

Point Blank

Yayın Tarihi: 12 Temmuz

Yönetmen koltuğunda Joe Lynch. Acil servis hemşiresi olan bir adamın hamile karısını kurtarmak için verdiği mücadeleyi ele alan Point Blank, Netflix’in Temmuz ajandasının yüksek gerilimli yapımlarından.

Secret Obsession

Yayın Tarihi: 18 Temmuz

Geçici hafıza kaybıyla savaşan bir kadın, bu süreçte yaşadığı zorlukları aşıp eski hayat düzenine geri dönebilecek mi? Secret Obsession’da bu sorunun yanıtını arayacağız.

Parchis: El Documental

Yayın Tarihi: 10 Temmuz

80’lerin sevilen İspanyol çocuk müzik grubunun eski röportajları ve müzik hayatlarının detaylı anlatımını konu alan Parchís: El Documental seyircisini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

The Great Hack

Yayın Tarihi: 24 Temmuz

Karim Amer ve Jehane Noujaim’in ortak yönetmenliğinde çekilen ‘The Great Hack’ belgeseliyle Cambridge Analytica şirketinin şaşkın bırakan sömürgecilik sistemini keşfediyoruz.

Family Reunion

Yayın Tarihi: 10 Temmuz

McKellan ailesinin Seattle’dan küçük muhafazakar bir kasabaya taşınmasını ve yeni bir hayata alışma sürecinde yaşadıklarını konu alan Family Reunion, sıcacık Pazar akşamı programları için birebir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu