Dizi / Film

Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020’de Vizyonda!

Gupse Özay'ın filmlerine bir yenisini daha eklediği Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020'de vizyona giriyor.

Eltilerin Savaşı Filmi Hakkında Genel Bilgiler:

Uzun süredir yeni filmi için çalışan Gupse Özay, 22 Temmuz tarihinden itibaren çekimlerine başladıkları yeni filmi Eltilerin Savaşını duyurdu. Eltilerin Savaşı ismini taşıyan yeni filmin çekimleri İstanbul’da başladı ve tüm hızıyla devam ederken film setinden ilk fotoğraflar da ortaya çıktı. Eltilerin Savaşında kimler oynuyor diye merak edenlere Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu gibi önemli isimlerin bulunduğunu hemen belirtelim.

Eltilerin Savaşı Filminin senaryosunu da Gupse Özay’ın yazdığını hatırlatmakta fayda var. Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın Sultan ve Gizem adındaki eltileri canlandıracağı Eltilerin Savaşı filmi, eltiler arasında bitmek bilmeyen bir rekabeti konu edinecek. İki elti arasındaki tatlı çekişmeleri ve yaşanan komik olayları anlatan Eltilerin Savaşı filmi Sultan ve Gizem’in sosyal medyaya olan düşkünlüklerini, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar eğlenceli şekilde sinemaya aktarıyor. Eltilerin Savaşı’nın yönetmeni ise Onur Bilgetay olacak. Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020 tarihinde vizyona girecek.

Savaşı Filmi Oyuncuları Kimler?

Eltilerin Savaşı oldukça merak edilen bir komedi filmi olacak. Eltilerin Savaşı filminin baş rollerinde Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor. Eltilerin Savaşı Filminin senaryosunu da yazan Gupse Özay’ın filmde Sultan karakteri olacağını belirtelim. Merve Dizdar ise Eltilerin Savaşı filminde Gizem karakteri olacak. Eltilerin Savaşı filmi Sultan ve Gizem arasındaki tatlı atışmaları ve komik olayları anlatacak. Aslında her ailede az çok olan ama ifade edilmeyen her konuya parmak basacak olan ikiliye Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu da eşlik edecek.

Eltilerin Savaşı Oyuncuları

Gupse Özay

Merve Dizdar

Uraz Kaygılaroğlu

Ferit Aktuğ

0.0MHz İzle “Bir Grup Genç Terk Edilmiş Bir Binayı Keşfe Çıkar”

Geleneksel Hint (Hindistan) Kıyafeti Sari Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu