Dizi / Film

TRT 1’in Yeni Dizisi “Şampiyon” Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

BSK yapımın yapımcılığını üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'un başrollerinde Tolgahan Sayışman ile en son Gülperi dizisinde rol alan çocuk oyuncu Emir Özyakışır başroleri paylaşıyorlar. Baba-oğul karakterlerine hayat veren ikiliden muhteşem bir tanıtım yayınlandı.

Şampiyon dizisinin çekimleri 5 temmuz da başlayacak. Dizinin eylül ayının ikinci haftasına yetiştirilmesi için ummalı çalışmalar devam ediyor. Şampiyon dizisinin yönetmenliğine Ketche lakaplı usta yönetmen Hakan Kırvavaç getirildi. Çekimlerin ise Temmuz ayında başlanmasını bekleniyor. Bu durumda Şampiyon dizisi 2019-2020 yeni sezonunda eylül ekim arasında TRT 1 dizileri arasında yerini alacak.

Şampiyon dizisinin yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlenirken dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alacak. Şampiyon dizisinin dizi müziği ise Canbay & WolkerElbet Bir Gün isimli şarkısı olacak.

TRT 1 2019-2020 yeni sezonu için dizi hazırlıklarına başladı. Yapımcılığını BSK Yapım’ın üstleneceği Şampiyon dizisinin TRT 1’in Perşembe akşamları yaz sezonu sonunda ekranlara veda edecek olan Tek Yürek dizisinin yerine yayında olması bekleniyor. TRT 1 2018-2019 sezonunda yayına aldığı diziler ile son dönemlerin en iyi sezonunu geçirmişti. Bu nedenle de 2019-2020 yeni sezonunda kaliteli projeler ile yayında olmayı planlayan TRT yönetimi Şampiyon filminde başrolü ise dünyaca ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’a devredecek. Şampiyon dizisinin Temmuz ayında sete çıkması eylül 2019 da yayına alınması bekleniyor.

Şampiyon Dizisi Konusu

Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı Fırat’ı canlandıracak. Fırat gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olmuştur. Fırat kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu için yeniden ringlere çıkıp bir raunt daha diyecek.

TRT 1 Yeni Dizisi “Şampiyon” İlk Tanıtım Fragmanı Yayında!

Şampiyon Dizisi İkinci Tanıtım

Şampiyon İlk Tanıtım

Şampiyon Dizisi Oyuncuları

Tolgahan Sayışman (Fırat Bölükbaşı)

Karakteri: Fırat Kafkas lakaplı dünyaca ünlü eski şampiyon ve başarılı bir boksördür. Fırat oğlu Emir için son bir kez daha ringe çıkmak zorunda kalacak.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Emir Özyakışır (Güneş) 

Karakteri: Emir Kafkas’ın çok sevdiği oğludur. Babasını çok seven Emir her zaman ona destek olmuştur.

Emir Özyakışır Kimdir?

Erdal Özyağcılar (Yaman Günaltay)

Karakteri: Yaman Fırat’ın hem boks hemde hayat hocasıdır. Bu günlere gelmesinde çok emeği vardır. Yaman Günaltay boks camiasının da disiplini ile tanıdığı ve saygı duyduğu farklı ve özel bir antrenördür.

Erdal Özyağcılar Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy (Suna)

Karakteri: Kafkas karakterinin sevgilisi doktor Suna.

İlayda Alişan (Neslihan)

Karakteri: Neslihan Zafer’in kız kardeşidir.

Erkan Avcı (Zafer)

Karakteri: Erkan Avcı Şampiyon dizisinde Kafkas’ın yani Fırat Bölükbaşı’nın yakın arkadaşı ve idman antrenörü Zafer olarak yer alacaktır.

Erkan Avcı Kimdir?

Bahar Süer (Mücella)

Karakteri: Kafkasın yengesi.

Mehmet Bozdoğan (Tansel)

Karakteri: Kafkas’ın boks menajeri

Berk Yaygın (Serhat)

Karakteri: Fırat’ın kardeşi

Halit Özgür Sarı (Kerem)

Karakteri: Suna’nın Yeğeni

Halit Özgür Sarı Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu