Dizi / Film

“Search: www” İzle (Cinsiyet Ayrımcılığı İle Mücadele Eden Başarılı Bir Kadının Hikayesi)

Güney Kore dizi kuşağında bugünkü önerimiz "Search: www". Cinsiyet Ayrımcılığı İle Mücadele Eden Başarılı Bir Kadının Hikayesine Sizde Tanık Olun...

Güney Kore dizi kuşağında bugünkü önerimiz “Search: www”. Cinsiyet Ayrımcılığı İle Mücadele Eden Başarılı Bir Kadının Hikayesine Sizde Tanık Olun…

Search: www İzle

Search: www Dizisi Konusu

Dizi, cinsiyet ayrımcılığı ile mücadele ederek başarılı bir iş hayatına sahip olmaya çalışan ve bu yüzden bir eş veya bir anne olmaktan vazgeçen kadınlara odaklanmaktadır.

Adı: Search: www | 검색어를 입력하세요: WWW
Tür: Romantik
Yönetmen: Jung Ji-Hyun
Senarist: Kwon Eun-Sol
Yapımcı Şirket: Hwa&Dam Pictures, Studio Dragon
Yayıncı: tvN
imdb: –
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018 – 2019
Yayın Tarihi: 5 Haziran 2019 – 25 Temmuz 2019
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Search: www Tanıtım

https://www.youtube.com/watch?v=JnV39oHgVF4

Search: www Tanıtım 2

Search: www Fragman

Search: www Fragman 2

Search: www Dizisi Oyuncuları

Im Soo-jung (Bae Ta-Mi)

Karakteri: Lim Soo-Jung dizide IT endüstrisinde çalışan Bae Ta-Mi karakterini canlandırmaktadır. 30’lu yaşların sonundadır ve sektördeki en büyük portal sitesinin yöneticiliğini yapmaktadır. Kazanmayı sevmektedir. Kazanmak konusunda her zaman kendisine güvenmektedir. Rekabetçi bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden söz konusu kazanmak olduğunda küçük hileler yapmayı sever. Ancak bunu yaparken bile ahlaki pusulasını kaybetmemiştir. Bu yüzden başarılı bir iş kadınıdır. Bir gün, başarıya ulaşmak için kullandığı yöntemleri ve kişisel hayatında yaptığı fedakârlıkların, iyi bir yaşam biçimi olup olmadığını sorgulamaya başlar.

Lee Da‑hee (Cha Hyun)

Karakteri: Dizide Bae Ta-Mi’nin (Lim Soo-Jung) çalıştığı şirketin rakibi şirkette yöneticilik yapan Cha Hyun karakterini canlandırmaktadır. Çabuk sinirlenen bir yapıya sahiptir ve eski bir judo sporcusudur. İnsanlara ters köşe yapan türdeki dizileri izlemekten hoşlanmaktadır. Eski erkek arkadaşı onu aldattığı için hiçbir zaman uzun süren bir ilişki yaşamamıştır.

Jeon Hye‑Jin (Song Ka-Kyung)

Karakteri: Dizide Bae Ta-Mi’nin (Lim Soo-Jung) çalıştığı şirketin genel müdürü olan Song Ga-Kyung karakterini canlandırmaktadır.

Jang Ki‑yong (Park Mo-Gun)

Karakteri: Dizide 20’li yaşlarındaki yetenekli bir besteci olan Park Mo-Gun karakterini canlandırmaktadır. Video oyunları için müzik besteleyen bir şirketin CEO’sudur ve aynı zamanda video oyunları için müzik bestelemektedir. Bir gün, Bae Ta-Mi (Lim Soo-Jung) ile tanışır ve onun rekabetçi ruhundan etkilenerek ona aşık olur.

Search: www Dizisinden Görseller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu