Yaşam

En Mutlu Burçlar!

Hangi burçların mutlu olduğunu biliyor musunuz? Gelin birlikte öğrenelim. Peki ya sen hangi burçsun.

Mutluluk ilginç bir şeydir. Ne kadar çok isterseniz ve onun için ne kadar çaba gösterseniz, o kadar zor olur. Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey şu anda yaşamak, her anın tadını çıkarmaya çalışmaktır.

Burcunuz mutluluğu nasıl deneyimlediğinize, mutluluğun sizin için ne anlama geldiğine etki edebiliyor. Biz de hangi burcun ne kadar mutlu olduğunu araştırdık.

Sondan başlayarak en mutlu burcu açıklıyoruz!

12. YAY 

Yay burçlarının en büyük düşmanlarından biri ruh hallerindeki değişimlerdir. Çok mutluyken bir dakika sonra mutsuz olabilirler. Mutluluk ve üzüntü arasındaki çizgi Yay burçları için oldukça incedir.

Yay burcundan olanlar, her şeyin kendi istekleri doğrultusunda olmasını isterler ve olmayınca da hemen modları düşer. Bu durumun üstesinden gelebilirlerse aslında mutlu olmaları için hiçbir engelleri kalmayacaktır.

11. AKREP 

Akrepler, mutlu olma konusunda Yay burcundan sadece biraz daha iyidir. Akrep burcundan olan kişiler oldukça zor ve karmaşık bir karaktere sahiptir. Tahmin bile edemeyeceğiniz şeyleri kafalarına takarlar bu da onları mutsuz eder.

Zor karakterleri sebebiyle yalnızken mutlu olan Akrepler, kalabalık ortamlarda ise çok fazla mutlu hissetmezler.

10. BALIK 

Balıklar oldukça hassas yapıdadırlar ve kolayca üzülmeye meyillidirler. Söylenen yanlış bir söz, küçük bir bakış ya da sert bir espri bile mutsuz olmalarına sebep olabilir.

Mutlu olabilmeleri için küçük şeylerin onları bu kadar etkilemesine izin vermemeleri gerekir.

9. TERAZİ 

Hayatlarında her şey son derece iyi gidiyor olabilir. Harika bir kariyere, sevgi dolu bir aileye, iyi bir arkadaş ağına vb. sahipler. Güven ve başarının resmi olabilirler ama içlerinde mutsuzlar. Neden? Gerçekten bilmiyoruz. Teraziler, her zaman endişelenecek bir şey buluyorlar.

Daha mutlu olmaları için en iyi yol; sürekli olarak daha iyi bir şeye ulaşmaya çalışmak yerine sahip olduklarının kıymetini bilmektir.

8. BOĞA

Boğa burçları, kendilerini sıklıkla diğer insanlarla kıyaslar. Bunun sağlıklı bir rekabet olduğunu düşünürler ancak gerçekte hayatları diğer insanlarsan iyiyse mutlu olurlar.

Bu düşünce yapısı oldukça zararlıdır. Boğa burçları mutlu olmak istiyorsa, kendilerini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçmelidir.

7. OĞLAK

Oğlak burçları, her şeyi kontrol altında tutmaya bayılırlar. İşler planladıkları gibi giderse Oğlaklardan mutlusu yoktur. İşlerin kontrolden çıkma düşüncesi bile Oğlak burçlarını mutsuz etmeye yeter. Ancak her zaman her şeyi kontrol edemezsiniz.

6. BAŞAK

Başaklar, planlı programlı yaşamayı çok severler. Her bir saatlerini planladıkları zaman kendilerini iyi hissederler. Bu bir yandan iyi, çünkü bir sonraki adımda ne yapacakları konusunda endişelenmeleri gerekmiyor, ancak diğer yandan çok yorucu. Biraz rahatlamayı bırakıp gevşemeyi öğrenirlerse çok daha iyi hissedecekler.

5. YENGEÇ 

Yengeçler en iyimser burçlardan biridir ve mutlu olmak için ellerinden geleni yaparlar. Hatta mutlu olmayı bir hedef haline getirirler, mutluluğa ulaşmanın tek yolunun onun için çabalamak olduğuna inanırlar. Bu da Yengeç burçlarını biraz yorar. Bazen akışına bırakmak, mutluluğu getirir, unutmayın.

4. KOÇ 

Koçlar, mutluluğu klişe bir şeyler topluluğu olarak görür. İyi bir iş, sevgi dolu bir aile, başlarının üstünde bir çatı ve masada lezzetli bir yemek – tüm bunlar onları mutlu eder.

Ayrıca, yaşamın tamamen hareketle ilgili olduğuna inanırlar, bu yüzden tüm bu küçük hedeflere ulaşma süreci onları mutlu eder.

3. ASLAN 

Kulağa garip gelebilir, fakat Aslanlar mutluluk söz konusu olduğunda ilk 3’tedir. Neden garip çünkü Aslan burçları kontrol edici ve biraz kibirli olurlar. Bu özelliklerin ise onları mutsuzluğa sürükleyeceği tahmin edilir. Fakat Aslanlar bencil eğilimlerinden dolayı bir şekilde mutlu olabiliyorlar.

2. KOVA 

Kova burcundan olanlar, oldukça entelektüel olma eğilimindedir. Bu, bütün gün oturup kitap okudukları anlamına gelmiyor, aksine kendilerini dünyaya ve insanlara nasıl açacaklarını iyi biliyorlar. Yaşamı kutlamayı seviyorlar ve etraflarındaki insanları da aynı şeyi yapmaya teşvik ediyor.

1. İKİZLER

İşte liste başı! En mutlu burç İkizler. Evet, çok duygusal olabilirler ama aynı zamanda mutlu duygulara odaklanma eğilimindedirler ve yaşamdaki üzücü şeylere uzun süre kafa yormazlar.

Yaşamın tadını çıkarırlar, küçük şeyleri takdir ederler. Bir şeyler ters gittiğinde bile yarının yeni bir gün ve yeni bir başlangıç, mutlu hissetmek için yeni bir şans olduğunu düşünürler.

Tatilde Gözlere Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu