Yaşam

“Tatile Nereye Gitsek Diye Düşünenler” Bu Ülkeleri Görmeden Karar Vermeyin!

Klasik seyahat rotalarından sıkılanlar için mutlaka görmeniz gereken seyahat noktaları

Klasik seyahat rotalarından sıkılanlar için mutlaka görmeniz gereken seyahat noktaları

Bali

Canngu’da bohem Bali doğdu. Endonezya’nın yeni trend mekanı Canngu deniz tatilinin en cool opsiyonlarından birine dönüştü. Vegan kahvaltı, old skool hip hop ve buzlu espresso’larla atmosferini yenileyen Bali, popüler tatil destinasyonları arasında.

Tiflis, Gürcistan

Tiflis’in renkli dünyasını keşfedin. Sovyet döneminden kalma tarihi, mimarisindeki göz alıcı Art Nouveau etkisi ve şahsına münhasır şehir tavrıyla, Tiflis’i gezi listenize kesinlikle ekleyin!

İran

Seyahat tutkunlarının çekim alanındaki bir başka lokasyon da İran. Zengin kültürlerine hükmeden doğu sanatından Pers İmparatorluğu’na uzanan binlerce yıllık tarihine İran, keşfedilmek için bekliyor.

Seyşeller

Maldivleri unutun, mavi suların yeni cenneti Doğu Afrika’da bulunan Seyşeller. En popüler tatil spotlarından biri olan Seyşeller, beyaz kumları, kartpostallardan fırlayan mavi denizi ve lüks resort imkanlarıyla, rüya gibi bir tatil vaat ediyor.

La Paz, Bolivya

Her zaman dünyanın en göz alıcı şehirlerinden biri olan La Paz, şöhretini bir üst level’a taşıyor. Bolivya’nın nefes kesen görünüme sahip olan başkenti, ışıltılı parti sahnesi ve turistleri çeken yeni gelişmeleriyle dünyanın en cool başkenti olma yolunda ilerliyor.

Botswana

Prens Harry ve Meghan Markle’ın romantik destinasyonu Botswana tabiki de 2018’in en popüler seyahat rotalarından biri dönüştü. Güney Afrika’da konumlanan Botswana fevkalede bir vahşi hayat deneyimi sunuyor. Eğer ki maceraperest bir tatil ruhuna sahipseniz şimdiden Bostwana’daki safarinizin rezervasyonunu yaptırın!

Valletta, Malta

Akdeniz’in tarih sularıyla yıkanmış Malta’nın biricik adası Valetta, 2018 Avrupa Kültür Başkenti seçildi. Diplo ve Jamie XX gibi popüler isimlerle dolu festivalleri ve yüksek tasarım otelleriyle 2018 Avrupa Kültür Başkenti olan Valette’i seyahat rotanıza eklemeyi unutmayın.

Meksika’nın Pasifik Kıyısı

Meksika’nın Pasifik kıyısı, Tulum’un yerini alıyor. Rahatlatıcı mavi suları bir yana sörf imkanları, yeni nesil sanat anlayışı ve lüks markaları satan renkli butikleriyle Meksika’nın pasifik kıyısı, turistleri kendine çekmeyi başarıyor. Denizden çıkıp margarita ve taco eşliğinde güneşlenmek, sizce de kulağa harika gelmiyor mu?

Şili

Hızla popülaritesi artan Şili’yi bu sene çok geç olmadan ziyaret etmelisiniz. Şarap tadımından çöl kampına Şili, seyahat tutkunlarına geniş bir deneyim yelpazesi sunuyor. Bölgeden bölgeye değişen atmosferi ve olanaklarıyla herkes her zaman Şili’de kendine göre bir şey bulabilir.

Japonya

Doğu’nun otantik kültürünü keşfetmek ve gerçek bir gezgin gibi kaybolmak için Japonya’yı kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Radikal tasarım tavrı, korkusuz modası ve leziz mutfağı bir yana geleneksel Japon kültürünün spiritüel dünyası, size hem ruhsal hem fiziksel anlamda dinamik ve zengin bir tatil yaşatıyor.

https://www.kivitadinda.com/2019/02/2894/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu