Dizi / Film

Yiğit Sporu Bırakıyor!!Tek Yürek 7.Bölüm Fragmanı

Tek Yürek dizisi yeni bölümünde heyecan dorukta.

Tek Yürek 6.Bölüm’de Neler Oldu ?

Yiğit bundan sonra kaptan olarak takımı toparlayacaktır. Eşinin ölümünden sorumlu tutulan Halit aklanmıştır, ama bir tarafı yarımdır; aile olarak birbirlerine olan güvenlerini test etmeleri gerekecektir.

Akif’in annesi, oğlunun mezarını ziyaret etmek için İstanbul’a gelmiştir. Annesini gören Akif ne yapması gerektiğini bilemeyecektir. Yusuf ise Orçun’un şüphelerini gidermek için saplandığı yalan dünyasına İlknur ile Halit’i de çekecektir. Öte yandan Oğuzhan büyük bir oyunla karşı karşıyadır.

Sait’in mekanında çıkan arbede Yiğit ve Osman’ı büyük olaylara gebe bırakır. Babalarıyla ilgili önemli bir bilginin kıyısında dolaşırlarken, Yiğit hayati bir karar almak zorunda kalacaktır.

Ekip ilk maçında, kendilerini küçümseyen takıma ders verirken; Halit de, koç Emre’ye oynadığı oyunun bedelini ödetir.Sait, mekanında işleri büyütmeye karar verir. Yiğit’e burada da büyük işler düşmektedir. Üstelik Deniz tarafından reddedilmişken, ona bir konuda yardım etmek zorunda kalır. Yiğit dört bir yandan sıkışmakta ve Osman’ı ihmal etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu