Ordan Burdan

Özge Yağız Kimdir?

Kanal 7 de Yemin dizisinin baş rolünde oynayan Özge Yağız kimdir?

Ekranın yeni yüzlerinden olan ve güzelliğiyle oldukça dikkat çeken Özge Yağız Yemin dizide ki rolüyle oldukça merak ediliyor. Kanal 7‘nin yeni başlayan dizisi Yemin’de Gökberk Demirci ile baş rol oynayan Reyhan Karakterine hayat eren Özge Yağız kimdir?

Özge Yağız’ın Hayatı

1997 yılında dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri  ve No 10Studios’dan eğitim almıştır. Geleceğin en iyi oyuncuları arasında gösterilen güzel oyuncu, Adını Sen Koy dizisinde hayat verdiği ‘Züleyha’ karakteri ile izleyenlerden tam not almıştı.

Özge Yağız İnstagram Hesabı

İnstagram: @ozgeyagizz

Yemin Dizisinde ki Reyhan Karakteri

Yemin dizisinde Reyhan 20’li yaşlarda yetim bir kızdır. Hayatın sillesini daha çocukluk döneminde yiyen Reyhan hem annesiz hemde babasız büyümüştür. Bu zor günlerinde Reyhan’a en büyük destek ise İstanbul’da yaşayan Fikret beyden gelmiştir. Fikret bey Reyhan’ı çocukluktan beri tanımaktadır ve Reyhan’ın ne kadar sorumluluk sahibi aklı başında ve kalbinde en küçük bir kötülük olmayan bir kız olduğunun farkındadır. Fikret bey Reyhan’ı oğlu Emir ile evlendirmek ister; ama Emir ile Reyhan taban tabana zıt iki karakterdir. Reyhan babası gibi sevdiği Fikret beyi kırmaz ve oğlu ile evlenmeyi kabul eder. Reyhan Emir’e aşık olmasa da verdiği söz nedeniyle onunla evlenmeyi kabul eder ancak  sorumsuz ve vurdum duymaz bir genç olan Emir ona asla dokunmayacağına yemin ederek işleri daha da içinden çıkılmaz bir hal aldırır.

Yemin Dizisinin Emir’i Gökberk Demirci Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu