ModaOrdan Burdan

Kaliteli Ürün Gruplarıyla Dizilerden Aşina Olduğumuz Verse & Reverse

Evinizi saraya dönüştürebilecek birbirinden güzel aksesuarlara sahip olan mağaza Verse & Reverse.

Evinizi saraya dönüştürebilecek birbirinden güzel aksesuarlara sahip olan mağaza Verse & Reverse.

Son dönemde başta Star TV‘de Paramparça dizisi ve ATV‘de Bedel dizisi olmak üzere pek çok yerde görmeye başladığımız adeta evleri bir saray gibi süsleyen ürünlere sahip bir marka var: Verse & Reverse.

Birbirinden şık tasarımlarıyla bir dünya markası haline gelmiş olan Verse & Reverse ürünlerini evlerimizde kullandıkça kalitesiyle sizi kendisine bağlayacak ve hayranlık uyandıracak.

Verse & Reverse yeni evlenecek çiftlerin gözde markası haline gelmiş ve bir çok çiftin mutlu yuvalarına şekil vermiştir.

V&R hizmet verdiği alanda bir çok ürün grubuna sahiptir. Yatak örtüsü, nevresim takımları, pike takımları, battaniye, masa örtüleri, bornoz – havlu grupları, paspas çeşitleri ve daha bir çok aksesuar grubuyla çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Başta Türkiye olmak üzere, Dünya genelinde bir çok fuarda ürünlerini sergileyen Verse & Reverse Akdeniz bölgemizin büyük ve köklü firmalarından biridir. Türkiye’de: Adana, Afyon, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Denizli, Düzce, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale. Ve Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun ve Trabzon gibi toplam 29 şehirde bayileri mevcuttur. Yurtdışında ise; Amerika, Azerbaycan, Casablanca, İran, İspanya, İsrail, Kıbrıs, Korea, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Rusya, Suudi Arabistan, Tunus ve Ukrayna olmak üzere toplam 17 ülkede bir çok bayi ile evlerinize mutluluk taşımaktadır.

Verse & Reverse ürünlerini daha yakından inceleyebilmek için instagram‘da @verse_reversee hesabını muhakkak takip etmelisiniz. Bizden söylemesi görmeniz gereken çok kaliteli ürünler var.

Durmayın! Bu kaliteli, uygun ve kullanışlı ürünlerden haberdar olmak için sizde takip edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu