Dizi / Film

Diriliş “Ertuğrul” Geri Sayım Yapıyor! Son 2 Bölüm

TRT 1'in 5 sezondur heyecanla devam eden tarih dizisi Diriliş "Ertuğrul" sezon sonu için geri sayım yapmaya başladı! Diziyle ilgilide başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan sevenlerine üzücü bir açıklama geldi.

TRT 1‘in 5 sezondur heyecanla devam eden tarih dizisi DirilişErtuğrul” sezon sonu için geri sayım yapmaya başladı! Diziyle ilgilide başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’dan sevenlerine üzücü bir açıklama geldi. 5 sezondur reyting rekorları kıran dizinin yeni sezonunda Engin Altan Düzyatan’ın olmayacağını açıklanmıştı. Engin Altan yeni sezonda Osman Gazi’yi canlandıracak olan Burak Özçivit hakında açıklama yaptı.

5 yıldır ekran macerasına devam eden TRT 1 dizisi Diriliş Ertuğrul dizisi 29 Mayıs itibariyle sona erecek. Dizi serinin devamı olarak Osman Gazi’yi yayınlamaya başlayacak. 29 Mayıs da final verecek olan dizi Osman Gazi’nin hayatının anlatıldığı ve Burak Özçivit’in yer alacağı yeni bir seri ile seyircinin karşısında olacak. Engin Altan Düzyatan’ın Burak Özçivit hakkında ki açıklaması;

Engin Altan Düzyatan’ın Açıklaması;

Dizinin 29 Mayısta final yapmasından sonra dinleneceğini söyleyen Engin Altan Düzyatan,

“Dizi bitiyor, dinleneceğim. Ailemle vakit geçireceğim” dedi. Başarılı oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü paylaşacağı “Osman Gazi” adıyla yeniden başlayacak olan dizi hakkında Engin Altan Düzyatan, “Burak kardeşim de hakkını verecek, inanıyorum”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu