Dizi / Film

Cem Yılmaz’dan Yeni Film Müjdesi! “Karakomik Filmler” Ne Zaman Vizyona Girecek?

Cem Yılmaz'ın yeni filmi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Hayranlarının heyecanla beklediği Karakomik Filmler'in vizyon tarihi belli oldu. Karakomik Filmler hakkında merak ettikleriniz...

Uzun bir aradan sonra Cem Yılmaz hayranlarına müjdeli haberi verdi. Merakla beklenen yeni filmi Karakomik Filmler’in vizyon tarihini açıklandı.

Cem Yılmaz’ın yeni filmi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Hayranlarının heyecanla beklediği Karakomik Filmler’in vizyon tarihi belli oldu. Karakomik Filmler hakkında merak ettikleriniz…

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yeni yapımı Karakomik Filmler’in 18 Ekim 2019’da vizyona gireceğini açıkladı. NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın yapımcılığını üstlendiği “Karakomik Filmler” 4 filmden oluşuyor. İlk film “Kaçamak” ve “2 Arada”dan oluşuyor.

“Karakomik Filmler”

Aylar süren ön çalışmalar, senaryo üzerinde yıllar boyunca verilen emek, belki de G.O.R.A. ile aynı yaşta sayılan bir dizi hikaye… Cem Yılmaz’ın kaleminden çıkan “Karakomik Filmler” serisi, pek çok açıdan büyük bir beklenti yaratıyor. İzleyicilerin tek seansta iki ayrı film izleyecek olmaları ise işin en deneysel tarafını oluşturuyor.

“Kaçamak”ta Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur yer alıyor. “2 Arada”da ise Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran rol alıyor.

Karakomik Kaçamak
Karakomik Kaçamak

Karakomik Filmler Oyuncular

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Can Yılmaz

Can Yılmaz

Zafer Algöz

Zafer Algöz
Zafer Algöz

Necip Memili

Necip Memili

Özkan Uğur

Özkan Uğur

Ozan Güven

Ozan Güven

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu