Dizi / Film

Atv’den Yeni Bir Dizi Daha “Canevim”!Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

Atv dizileriyle yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Canevim adlı dizi çekimlerine başladı.

Atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Canevim’in çekimleri başladı.Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim, İstanbul Beykoz’da çekiliyor.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrolleri paylaştığı Canevim’de, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı oynuyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Canevim, yakında atv’de izleyiciyle buluşacak.

Canevim Dizisi Konusu

Canevim dizisinde Maraz Ömer isimli öksüz ve yetim bir genç ile Ceylan isimli fakir bir kızın aşkını izleyeceğiz. Evlilik planları yapan iki genç çalışıp para kazanmak ister; Ömer Kars’a şantiyeye gider Ceylan’da temizliğe. Ceylan gitti bir temizlik işinde zengin ve şımarık bir genç olan Taylan’ın tacizine uğrar ve hikaye başlar.

Canevim Oyuncu Kadrosu Ve Karakterler Hakkında Bilgi

Biran Damla Yılmaz (Ceylan)

Canevim dizisinde Ceylan akıllı, güçlü ve güzel bir kızdır. Fakirlik bir hayat süren Ceylan başına gelen her şeye rağmen ayakta kalmayı başaracaktır. Ceylan’ın en büyük hayali Karam diye sevdiği Ömer ile evlenebilmektir. 

https://www.kivitadinda.com/2019/03/yeni-baslayacak-canevimdizisinin-guzel-oyuncusu-biran-damla-yilmaz-kimdir/

Aras Aydın (Maraz Ömer)

Canevim dizisinde Ömer yakışıklı zeki ve ahlaklı bir gençtir. Genç kızların sevgilisi olan Ömer Ceylan’a aşık olur. İnşaat işleriyle uğraşan Ömer’in anne babası yoktur sadece hacı anne dediği bir babaannesi vardır.

Özgür Çevik (Taylan)

Taylan Feryal’ın şımarık oğludur. Taylan havuz partisinde Ceylan’ı taciz eder. Sinirlenen Ceylan’ın Taylan’a attığı tokat büyük bir krize neden olur.

Ezgi Şenler (Müjgan)

Müjgan güzeller güzeli ve akıllı bir kızdır Ceylan’ın kardeşidir. Fakir bir hayat sürmektedirler.

Nihan Büyük Ağaç (Feryal)

Feryal ve Melis iki güzel kardeştir. Zengin bir kadın olan Feryal Tanbay’ın evine temizliğe giden Ceylan Feryal’in şımarık oğlu Taylan tarafından taciz edilir.

Simge Selçuk (Melis)

Melis, Feryal’in Kardeşidir.

Bedia Ener (Hacı Anne)

Hacı anne Ömer’in babaannesidir. Ömer’in hayattaki tek varlığıdır.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu