ModaOrdan Burdan

2019 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri

2019 ilkbahar/yaz güzellik trendlerini "Vogue" Dergisinde inceleyelim.

2019 ilkbahar/yaz güzellik trendlerini “Vogue” Dergisinde inceleyelim. 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda makyajsız makyaj, bakımlı ciltlerle yeni bir boyut atlarken ışıltı ve simler klasik görünümlere karakter kazandırıyor. Saçlarda ise oyuncu tonlar ön plana çıkarken örgüler ve ıslak dokular yeniden hayatımıza giriyor. Ekstravagan güzellik hamlelerinden yenilenen klasiklere 2019 İlkbahar/Yaz sezonunun “Vogue“saç ve makyaj trendlerini keşfedin.

Güçlü Işıltı

Güçlü Işıltı

Makyajda ışıltı popülaritesinden hiçbir şey kaybetmiyor. Metalik dokular, günlük makyajda da uygulanabilecek simli detaylar yada cesur hissettiğiniz günlerde kullanabileceğiniz kristal taşlar yeni sezonun favorilerinden

Saçlarda Flörtöz Pembe

Saçlarda Flörtöz Pembe

Sıcak iklimin oyuncu havası saçlarda pembeyle kendini gösteriyor. Şeker tonlarındaki bu renk önümüzdeki yazın güzellik portresine enerjik ve oyuncu bir hava getiriyor.

Gerçek Kırmızı

Gerçek Kırmızı

Fransız güzelliğinin kült parçası kırmızı dudaklar, yeni yaz sezonunda da makyajınızın vazgeçilmezlerinden. Ne turuncu ne bordo; parlak ve güçlü gerçek kırmızı, klasik ve modası geçmeyen bir güzellik için birebir.

Karakterli Örgüler

Karakterli Örgüler

Bir elin nesi var iki elin sesi var! 2019 yazında klasik örgüler çoğalarak saçlarda daha dominant ve daha güçlü bir duruş sergiliyor ve güzellik portrelerine kimlik kazandırıyor.

Çizgili Kedi

Çizgili Kedi

2019 yazında kuyruklu eyelinerlar daha sanatsal ve deneysel. Çizgisel formun daha yenilikçi şekillerle uygulandığı bu görünüm, güzelliğinize farklı bir boyut ve orijinallik kazandıracak.

Bebe Perçemler

Bebe Perçemler

Biraz nostaljik, biraz asi. Cesaretinizi şimdiden toplayın, çünkü 2019 yazında XS perçemler zirveye oynamaya hazırlanıyor.

Yoğun Pastel Bakışlar

Yoğun Pastel Bakışlar

Kış makyajında fovorilerden olan dominant mücevher tonları, yaz sezonunda yenilenerek canlanıyor. Pastel ama güçlü tonlardan oluşan bu renk ailesi monokrom göz makyajlarının olmazsa olmazlarından.

Islak ve Ferah

Islak ve Ferah

İster dağınık ve dokulu, isterseniz de jet bitişli ve pürüzsüz; ıslak saçlar yaz sezonunda modern ve minimal güzelliğin olmazsa olmazlarından.

Bakımlı Ciltler

Bakımlı Ciltler

Yaz sezonunda bakımlı ciltler makyajsız makyajın yerini alıyor. Yeni dönemin favori güzellik ürünlerini makyaj çantanızda değil, bakım dolabınızda bulacaksınız.

Saç Bantları

Saç Bantları

Minimal balerin şeritlerinden, ben buradayım diyen taçlara, sıcak sezonun olmazsa olmaz saç aksesuarları arasına bantlar da girmeye hazırlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu