Kişisel Bakım

Yeşil Kahve İle Zayıflıyoruz!!!

Yağ yaktıran yeşil kahve ile zayıflıyoruz... Fazla kilolardan kurtulmanın kolay yolu yeşil kahve.

Yeşil kahve ile zayıflıyoruz. Yağ yaktıran yeşil kahve ile fazla kilolardan kurtuluyoruz. Yeşil Kahve denildiği zaman her ne kadar akıllarda kahvenin bir çeşidi olarak algılansa da aslında günlük hayatta tükettiğimiz kahve çekirdeğinden bir farkı yoktur. Çekirdeğin kavrulmamış hali olan yeşil kahve işlem görmediği için kafein oranı çok azdır. Kilo vermek isteyen kadınların tüketebileceği yeşil kahvenin normal kahveden farkı, yüksek ısılı şekilde kavrulmadığı için klorojenik asit bulunduruyor. Bu madde de yağ yakma konusunda oldukça başarılıdır.

Yeşil Kahvenin Diyette Kullanımı ;

Yalnız başına yeşil kahve içerek zayıflamak imkansızdır. Ancak günlük olarak uygulanan spor egzersizleri ve diyet listeleri ile beraber tüketildiği zaman sonuç verebilir. Diyet listenizdeki ara öğünlerden 1 saat önce veya 30 dakika sonra iki kez tüketebilirsiniz.

Nasıl Pişirilir ?

Dışarıdaki aktarlardan ya da marketlerden satın alabileceğiniz yeşil kahveyi pişirmek için cezveye 1 fincan su ve 1 tatlı kaşığı yeşil kahve koyun. Piştikten sonra güzelce için. Her gün en fazla 2 fincan tüketilmesi gerekiyor.

Yeşil Kahve Faydaları ;

  • Toksinlerin vücut dışına çıkmasını sağlar.
  • Metabolizmanın hızlı şekilde çalışmasına yardımcı olur.
  • İçerisindeki klorojenik asit, yağ yakıcı etkiye sahiptir.
  • Kan şekerini dengeler.
  • Diyabet riskine karşı koruyucudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu