Seyahat

Türkiye’nin En İyi Seyahat Fotoğrafçılarından ‘Mücahit Muğlu’

'Her yolun öyküsü vardır, bu öyküleri yaşamaya gidiyorum' diyen, fotoğraf fenomeni olmuş Mücahit Muğlu kimdir ?

İstagramda 197 bin takipçisiyle bir fenomen haline gelmiş Mücahit Muğlu doğa ve seyahat fotoğrafçılığı yaparak adeta fotoğraflardan öyküler anlatıyor takipçilerine. Keşfetmek ve bu keşfettiği yerleri fotoğraflamak Mücahit Muğlu’nun en büyük tutkusu.

Kısaca Mücahit Muğlu

Malatya doğumlu olan Mücahit Muğlu 18 yaşına kadar orada yaşamıştır. Daha sonrasında İstanbul’a taşınan Mücahit Muğlu’nun hayatı tamamen değişmeye başlamıştır. Daha çok seyahat etmeye başlamış ve yeni yerler gördükçe bu yerleri daha iyi fotoğraflayabilmek adına fotoğraf konusunda kendini geliştirmeye başlamıştır. Şu anda da herkesin bildiği üzere harika bir fotoğraf serisi vardır.

Mücahit Muğlu normalde fotoğraflarını instagram hesabı üzerinden paylaşırdı ama daha sonra gezdiği yerleri uzun uzun yazma isteği ağır basar ve bir blog açar. Yani şu anda hem instagram da bizlere gezdiği yerlerin güzel fotoğraflarını paylaşıyor hem de blogundan gezdiği yerlerin hikayelerini ve oralara gidecekler için önerilerini anlatıyor… Zamanının çoğunu gezerek geçiren Mücahit Muğlu arta kalan zamanında üniversitesinde inşaat mühendisliği okuyor.

İşte Mücahit Muğlu’nun harika fotoğraflarından bir kaç tanesi…

Birbirinden güzel bu fotoğraflarını ve güzel anılarını bizlerle paylaştığı için Mücahit Muğlu’ya teşekkür ediyoruz e mutlaka takipte olmanızı öneriyoruz..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu