Dizi / Film

Netflix’ten Kenan İmirzalıoğlu Müjdesi !!!

Kenan İmirzalıoğlu Netflix dizisi ile ekranlara geri döneceği belirtildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri ise Cansu Dere olacağı iddia ediliyor. İkiliyi en son Ezel dizisinde bir araya gelmişti ve çok beğenilmişti.

Netflix’ten bomba gibi haber !!! Dünya’nın en çok seyredilen dizi/film platformu Netflix Çağatay Ulusoy’un Hakan ”Muhafız” dizisi ve Beren Saati’in başrol oynadığı Göbeklitepe dizisinden sonra Türk dizilerin ilgi göstermeye devam edip ekranların en sevilen yüzü Kenan İmirzalıoğlu ile bir projeye daha giriyor.

En son Kanal D’de yayınlanan Mehmet Bir Cihan Fatih’i dizisiyle karşımıza çıkan Kenan İmirzalıoğlu’nun o dizisi pek tutmamış ve kısa sürede ekranlardan ayrılmıştı. Şimdi ise tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Henüz Netflix dizisi hakkında yetkililer tarafından herhangi bir açıklama gelmese de çıkan haberlere göre Netflix dizisinde Kenan İmirzalıoğluna Cansu Dere’nin eşlik edeceği konuşuluyor.

İkili en son 2 sezon süren Ezel dizisiyle bir araya gelmiş ve çok beğenilmişti. Umarız yayılan haberler doğrultusunda sevilen ikiliyi tekrar bir arada görürüz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu