Dizi / Film

Murat Boz Hayranlarına Müjde!!! ”Öldür Beni Sevgilim”

Murat Boz ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı 1 Mart'ta vizyona girecek olan filmleri Öldür Beni Sevgilim'in ilk teaser yayınlandı.

Murat Boz‘dan hayranlarına müjde. Uzun bir aradan sonra tekrardan sinema filmi Öldür Beni Sevgilim‘le seyirci karşısına çıkan Murat Boz ve Seda Bakan başrolleri paylaşacaklar. Murat Boz ve Seda Bakan‘ın başrollerini paylaştığı 1 Mart’ta vizyona girecek olan filmleri Öldür Beni Sevgilim için geri sayım yapılıyor.

Macera ve komedinin bir arada olduğu “Öldür Beni Sevgilim” filminin ilk teaserı yayınlandı. Murat Boz ile Seda Bakan’ın başrolünü paylaştığı film heyecan, aksiyon ve kahkaha dolu anları birlikte yaşatacak. Filmde Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu da rol alıyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği filmin senaryosu Murat Dişli’nin kaleminden çıktı.

Konusu ;

Öldür Beni Sevgilim, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıl dönümlerinde aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkmasıyla bitmeye yüz tutmuş evlilikleri için büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olurlar. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik hallere gelecektir…

Oyuncular ;

Murat Boz

Seda Bakan

Özgür Emre Yıldırım

Açelya Topaloğlu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu