Dizi / Film

Ertuğrul İlbilge Hatun İle Evlenecek mi? Diriliş “Ertuğrul” 136. Bölümde Neler Olacak?

Reyting rekortmeni olan Diriliş "Ertuğrul"da bu hafta neler olacak? Ertuğrul İlbilge Hatun ile evlenecek mi? Beybolat ve Ertuğrul arasında savaş başlayacak mı?

TRT 1′de bu akşam Diriliş Ertuğrul rüzgarı esecek. Osmanlı‘nın temellerinin atılacağı yeni sezon bölümlerinde en dikkat çeken karakterlerden biri de Hande Soral‘ın hayat vereceği İlbilge Hatun olacak. Peki İlbilge Hatun ile Ertuğrul Gazi evlenecek mi? Ertuğrul’un ilk eşi Halime Sultan Osman Bey‘i doğurduktan sonra vefat etti. Bunun üzerine Ertuğrul Gazi çocuklarına analık etmesi için İlbilge Hatun‘u kabul eder. Aralarında evlilik olmasa da zamanla aşk başlar.

Ertuğrul Gazi Kaç Kere Evlendi?

93 yıl yaşayan Ertuğrul Bey, tarihte 1 kere evlendi. Tek evliliği olan Halime Sultan ile evlendi. Halime Sultan‘ın 1281 yılında vefatıyla birlikte Ertuğrul Gazide aynı yıl içerisinde Hakk’a kavuştu.

Diriliş Ertuğrul dizisine İlbilge Hatun karakteri ile katılan Hande Soral Ertuğrul Gazi’nin aşık olacağı karakteri canlandıracak. Eşini kaybetmesinin ardından çocuklarına hem analık hem de babalık yapmak zorunda kalan oba beyi, Hayme ananın telkinlerinin ardından bu düşünceye onay vermiştir. Peki, dizinin akışına göre oba beyinin aşık olacağı İlbilge Hatun kimdir? İşte, Diriliş Ertuğrul‘da İlbilge Hatun karakterine can veren Hande Soral hakkında bazı bilgiler

Diriliş Ertuğrul’da İlbilge Hatun karakterine can verecek olan Hande Soral dizinin ilk dakikalarından itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ertuğrul Gazi’nin dikkatini çeken İlbilge Hatun, izleyicilerin de araştırdığı isim oldu.

ertuğrul ilbilge ile evlenecek mi ile ilgili görsel sonucu

Hande Soral Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu