Yaşam

Yılmaz Özdil’ in ”2.500” TL’lik Kitabı

Yılmaz Özdil gene yaptıklarıyla gündemde. Bir kitap 2.500 tl olabilir mi ? Bu kitabını kimler okusun diye yazdı acaba ? Okuyucu mu ayırt ediyor ?

Son dönemlerin en çok konuşulan haberi Yılmaz Özdil’in  ” Mustafa Kemal ”  isimli yeni kitabı baya soruna yol açtı. Asgari ücretin 2.020 tl olduğu bir dönemde 2.500 tl’ye  kitap satmak akıl karı değil gibi. Acaba Bu fiyatı belirlerken neyi amaçladılar ? Okuyucu kitlesi mi ayırt ediyor ? Bu kitabı bu kadar değerli yapan şey ne ? Bu olay yüzünden Yılmaz Özdil’e her kesimden tepkiler çığ gibi büyüyor.

Öncelikle Kısaca Yılmaz Özdil’i Tanıyalım ?

Yılmaz Özdil' in ''2.500'' TL'lik Kitabı
Yılmaz Özdil

Yılmaz Özdil, Türk gazeteci ve yazardır. Girit göçmeni bir anne ile Aksaraylı bir babadan olan Yılmaz Özdil, 1965 yılında İzmir’de doğdu. Çocukluk ve gençlik yılları İzmir’de geçti. İzmir Atatürk Lisesi’nin ardından Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur.

Atatürk’ün doğum yılına özel tam 1881 adet basılacak olan bu kitap Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından saat 9.05′ te satışa sunulacak. Atatürk’ün istismar edilmesi iddialarıyla birlikte tepkiler  büyüyor..

Evet Gelelim Fiyata ve İstismara Olan Tepkilere

Haksız da sayılmazlar..

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu