Dizi / Film

“Okja” Gerçek Sevginin Mücadelesi

Herkes mutlaka hayatında birini, bir şeyleri sevmiştir ama gönülden sevmek başkadır. Bu film çocukluktan beri baktığı hayvanı elinden alınan küçük bir kızın hikayesi...

“Okja” Gerçek Sevginin Mücadelesi… Sevdiği ve çocukluktan beri bakıp büyüttüğü hayvanını elinden alanlarla mücadele eden küçük bir kızın hikayesini izleyeceksiniz bu film de. Müzikleriyle sizleri eğlendirecek, verdiği mücadele ile de bakış açınızı değiştirecek bir film.

“Okja” Gerçek Sevginin Mücadelesi

Okja Filminin Konusu;

Güney Kore’nin dağlarında birlikte büyüdüğü ve Okja isimini verdiği hayvanı cennet gibi bir yerde 10 yıl geçirmiştir. Mija, Okja’ya gözü gibi bakmıştır fakat Okja’nın peşinde bazı kişiler vardır. Onun üzerinde deney yapmak isteyen, bu kişiler Okja’yı Mija’nın elinden alırlar. Bunu öğrenen Mija onu kurtarmak için yollara düşer ancak onun üzücü yolculuğu bir grup kapitalist ve kötü niyetli kişilerle çakışır. Mija’nın tek amacı çok sevdiği dostunu eve getirmektir. Bu farklı grupların hepsi de Okja’nın kaderinin kontrolünü ellerine almak için birbirleriyle savaş vereceklerdir.

Okja Filminin Oyuncuları;

Ahn Seo-hyun (Mija)

"Okja" Gerçek Sevginin Mücadelesi
Ahn Seo-Hyun

Tilda Swinton

"Okja" Gerçek Sevginin Mücadelesi
Tilda Swinton

Paul Dano

"Okja" Gerçek Sevginin Mücadelesi
Paul Dano

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu