Dizi / Film

Goblin’de Gönüllere Taht Kuran Çiftin Yeni Dizisi !!!

Goblin dizisinden ünleri artan ve çok sevilen 'sunny' ve 'azrailin' yeni dizisinin ilk tanıtım videosu çıktı.Merakla beklediğimiz bu dizide bu çiftimizi neler bekliyor ? Hangi karakterle karşımıza çıkacaklar ?

Goblin dizisinde gönüllerimize taht kuran Azrail ( Lee Dong-wook ) ve Sunny ( Yoo In-na ) yeni dizisi ”Touch Your Heart” (Kalbine Dokun) için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizinin tanıtım videosu yayınlandı.

Goblin'de Gönüllere Taht Kuran Çiftin Yeni Dizisi !!!
Touch Your Heart (Kalbine Dokun)

 

Touch Your Heart (Kalbine Dokun)

Oyuncu Kadrosu

Lee Dong-wook, Yoo In-na, Lee Sang-woo, Shim Hyung-tak gibi sevdiğimiz güzel ve yakışıklı ünlülerimiz vardır.

Yönetmen koltuğunda Park Joon-Hwa ve Senaristi ise Yegeo’dur

Yayın Tarihi : 6 Şubat 2019 – 28 Mart 2019 olarak belirlenmiştir.

Dizimizin Konusu ise ;

Avukat olan Kwon Jung-Rok ( Lee Dong-wook ) ve ünlü bir kadın oyuncu olan Oh Yeon-Soo’nun ( Yoo In-na ) arasında geçen aşk hikayesini anlatmaktadır. Adı büyük bir skandala karışan Oh Yeon-soo popülerliği git gide azalmaktadır ama bunu geri kazanabilmek için ünlü bir senaristin yeni dizisinde rol almaya kararlıdır. Lakin berbat bir oyunculuğu vardır. Bu yüzden karakterine iyice bürünüp seyirciye daha iyi oyunculuk sergiliyebilmek için bir avukatın yanında yardımcı olarak çalışmaya başlamak zorunda kalır. Herkesin de tahmin ettiği gibi bu avukatımız yakışıklı oyuncumuz Lee Dong-wook olacaktır. Ama bu sefer Oh Yeon-soo’nun ( Yoo In-na ) işi o kadar da kolay olmayacaktır. Çünkü avukat Kwon huysuz, kibirli ve soğuk kalpli birisidir.

Yeni Gözde Dizimizi Sabırsızlıkla Bekliyoruz…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu