Dizi / FilmOrdan Burdan

“Öteki Taraf” İzle

Öteki Taraf! Küçücük bir hata nelere sebep olabilir ki? Hayatta kalabilmek için yapılan amansız bir mücadele serüveni...

Özcan Deniz‘in 8 Aralık 2017 tarihinde seyircilerle buluşan muhteşem bir filmi. Öteki Taraf’ı izlerken küçücük bir hatanın nelere sebep olabileceğine şahit olacaksınız ve saklanan sırların yanlış seçimler yaptırdığını göreceksiniz. Bir hayatın nasıl tepetaklak olacağına şahit olacaksınız. Özcan Deniz’in bu filmini son sahnesine kadar heyecanla izleyeceksiniz.

Öteki Taraf Filmi Konusu Oyuncuları..

Öteki Taraf Konusu ;

Başarılı bir iş adamı olan Çetin (Özcan Deniz) yeni sevgilisi Ece (Aslı Enver) ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara (Meryem Uzerli) Çetin’e reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece’yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren Çetin kısa bir süre sonra Ece’nin bir anda ortadan kaybolmasıyla yıkılır. Ancak Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır ama kimse Ece’den haber alamamaktadır. Kısa sürede Ece’nin yokluğunu Sara ile doldurmaya çalışan Çetin her yerde Ece’nin izlerini bulmaya başlar. Sara da evin her yerinden sesler duymaktadır. İkili yavaş yavaş korku ve paranoya dolu bir yola girerler. Peki Ece nerededir ? Neden bir anda ortadan kaybolmuştur ?

Oyuncular ;

Özcan Deniz

Aslı Enver

Meryem Uzerli

Her sahnesinde ayrı bir heyecan olan Özcan Deniz’in “Öteki Taraf” filmini mutlaka izlemelisiniz…

Öteki Taraf Fragman

Filmden Sahneler

Her şey bitmiş son noktaya gelmişti…

Yılların intikamı!!!

Sözün bittiği yer..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu