Ordan BurdanYaşam

Yeni Doğan Aslanların İsimleri Sosyal Medyada Belirleniyor!

Aslan Park Tuzla'nın Instagram hesabından yapılan paylaşımda; iki aslan yavrusuna koyulacak isimler kullanıcılara soruldu.

Aslan Park Tuzla’da yeni doğan 2 yeni dişi aslan yavrusunun isimleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından belirlenecektir. Aslan Park Tuzla’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda; iki aslan yavrusuna koyulacak isimler kullanıcılara soruldu. En çok oy alan isim 2 yeni dişi aslanın ismi olacak.

Yeni Doğan Aslanların İsimleri Sosyal Medyada Belirleniyor!

Erkek aslan “Poseidon” ile dişi aslan “Shila’nın yeni doğan dişi iki yavrusu henüz 70 günlükler. Anneleri sütten kestikten sonra veteriner bakımına kalan iki minik aslan artık ziyaretçi kabul edecek. Ancak hala bir isimleri bulunmayan bu minik aslanların isimlerini Aslan Park Tuzla’nın Instagram kullanıcıları belirleyecek.

Aslan Park Tuzla’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kullanıcılarına; Aslan Park Tuzla’da doğan 2 yeni dişi yavrumuza isimlerini siz vermek istemez misiniz? sorusunu sordu. Devamında ise; Bu sevimli yavrular için en güzel isim önerilerinizi bizimle paylaşın ve hediyeleri kazanma şansı yakalayın. yazısı yer alıyordu.

Yeni doğan iki dişi aslana isim önerisi vermek için yapılması gerekenler ise;

  • @aslanparktuzla instagram hesabını takip etmek,
  • İsim önerilerini paylaşılan postun altına yazmak,
  • Bir arkadaşınızı etiketlemek ve gönderiyi hikayenizde paylaşmak.

İsim önerileri alımı ise 10 Nisan’da sona erecektir. Seçim sonunda kazanılan hediye ise;

Seçilen ismi öneren katılımcılar arasından yapılacak çekilişle belirlenen 3 kişi, çift kişilik Aslan Park giriş bileti ve yavrularla vakit geçirme fırsatı yakalayacaklardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu